Életmód

Nem akartak nyugdíjas otthonba menni – együtt lett öngyilkos az idős pár

Az idősek azért vetettek véget életüknek, mert nem akarták feláldozni függetlenségüket.

A 86 eves David Brittain és felesége, a 84 éves Bridget a napokban közösen vetettek véget életüknek, hogy így kerüljék el a rájuk váró nyugdíjasotthont. Állítólag az idős pár már öt éve tagja volt az Exit nevű öngyilkossági csoportnak.

A nyugdíjasok 65 évet töltöttek együtt, és azért döntöttek az öngyilkosság mellett, mert nem szerették volna elveszíteni függetlenségüket. Már öt éve nyíltan beszéltek az öngyilkosságról, de az elmúlt 18 hónapban nem tettek említést róla. Azt nem tudni, miért épp most döntöttek úgy, hogy ideje meglépni, de talán közrejátszhatott, hogy a pár idős kutyája is nemrégiben pusztult el, illetve hogy David röviddel az eset előtt egy nagyobb esést szenvedett a színházban.

Nem akartak nyugdíjas otthonba menni - együtt lett öngyilkos az idős pár

A gyerekek szerint szüleik büszke emberek voltak, akik egész életükben ragaszkodtak egymáshoz és az elképzeléseikhez. Bár nem akarták, hogy így legyen, nem lepte meg őket, hogy tényleg meghozták a döntést.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top