Életmód

Megható: rákos barátnőjének ajándékozta haját az 5 éves kislány

Az ötéves kislányt teljesen elszomorította, mikor megtudta, hogy nyolcéves barátnőjének parókát kell viselnie – ezért úgy döntött, elajándékozza haját, hogy paróka készülhessen belőle.

Az alig nyolcéves Jillian Butte-t agresszív agyrákkal diagnosztizálták, és bár a tumor állítólag majdnem akkora, mint a kislány agyának fele, a család és a barátok azonnal elhatározták, hogy hozzásegítik Jillt a gyógyuláshoz. A drága kórházi kezelésekhez először közösségi finanszírozással gyűjtöttek pénzt, de a kislány barátnője, az ötéves Bailey Dickson úgy érezte, valami személyesebbel is segíthet.

Megható: rákos barátnőjének ajándékozta haját a kislány

Mikor megtudta, hogy barátnőjének a sugárkezeléstől kihullott a haja és ezért parókát kell viselnie, gondolkodás nélkül azt kérdezte, odaadhatná-e a haját Jillnek? Anyukája azt felelte, a hajat elküldhetik egy alapítványnak, ahol parókát készítenek belőle, így egy Jillhez hasonló, beteg kislány élhet majd vele.

Bailey rábólíntott az ötletre, így most azért vágatja majd le haját, hogy a beteg gyerekek számára parókákat készítő Wigs for Kids alapítványnak adhassa.

LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top