Életmód

Zebrát és zsiráfot is ölt már a 12 éves lány – az interneten védte meg “hobbiját”

A 12 éves kislánynak nekiment a net, mikor megosztotta fotóit afrikai zsákmányairól – most reagált, hogy megvédje szeretett "hobbiját".

Az alig 12 éves Aryanna Gourdin múlt héten akasztotta ki az internetet, mikor afrikai vadászatáról osztott meg fotókat. Az apjával közös szafarin ölt zebrát és zsiráfot is – ezekről a zsákmányokról is posztolt képeket.

Zebrát és zsiráfot is ölt már a 12 éves lány - az interneten védte meg

A netezők azonnal támadni kezdték, a legtöbben gyilkosnak nevezték, de olyan is akadt, aki megvédte, mondván, joga van a vadászathoz. Később Aryanna is reagált, hogy megvédje magát a vádakkal szemben: azt mondta, semmi nem tarthatja őt vissza attól, hogy “szeretett hobbijának” éljen. Azt is hozzátették, hogy az elejtett zsiráf problémaforrás volt a régióban, mivel értékes élelemforrásokat apasztott el a többi zsiráf elől, illetve Aryanna és édesapja azt is elmondták, hogy az elejtett állatok húsa 800 árva étkéül szolgált egy helyi faluban.

Zebrát és zsiráfot is ölt már a 12 éves lány - az interneten védte meg
Zebrát és zsiráfot is ölt már a 12 éves lány - az interneten védte meg

A kislány már hétéves kora óta jár vadászni az édesapjával, szenvedélyesen rajong érte, és azt állítja, a gyűlölködők bármit mondhatnak, ő mindig is vadász marad.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top