Életmód

Tízmilliószoros nap, ezt kell tudnod róla!

Sokat hallottál már a tízmilliószoros napokról, de még mindig nem tudod, hogy mik is ezek pontosan, és mit kell velük kezdeni? Olvasd el a cikket, tudd meg most!

tízmilliószoros napokon Buddha életének eseményeit idézik meg a hívek. Évente négy ilyen nap van, mindegyiken mást ünnepelnek. Az elsőn Buddha csodáit. A második Buddha születésnapja és a megvilágosodásának a napja is. A harmadik tízmilliószoros napon azt ünneplik, hogy Buddha visszatért a tanításhoz, és ezen a napon tanította meg követőinek a Négy Nemes Igazságot, ami az egyik legfontosabb buddhista tanítás. A negyedik nap annak állít emléket, hogy a legendák szerint Buddha az istenek birodalmába látogatott.

Úgy tartják, hogy a tízmilliószoros napokon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Tehát ezeken a napokon (is) érdemes elkerülni a negatív gondolatokat és a pozitívakra koncentrálni. Ha  szeretnénk teremteni érdemes összeírni vagy átgondolni, hogy mit szeretnénk elérni és ezekre a dolgokra koncentrálni a tízmilliószoros napon. De azt azért ne felejtsük el, hogy nem árt tenni is a dolgokért. Egy nagyon sarkított példával élve, nem valószínű, hogy elég lesz arra gondolnunk, hogy szeretnénk megnyerni a lottóötöst, főleg akkor, ha nem is adtunk fel lottót.

Tízmilliószoros nap, ezt kell tudnod róla!

A 2016-os év utolsó tízmilliószoros napja egy kicsit speciális, ugyanis egyes számítások október 22-re, míg mások november 10-re teszik. Felmerülhet a kérdés, hogy miért is foglalkozunk vele most, ha lehetséges, hogy már októberben lezajlott? A válasz egyszerű: a pozitív gondolatokat mindennap megéri előtérbe helyezni!

Még több tízmilliószoros nap az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top