Horoszkóp

Titkok a tízmilliószoros napokról, amiket még senki sem mondott el neked

Az év első tízmilliószoros napja különleges teremtő energiákat hordoz, amelyek neked is segítenek abban, hogy jobbá tedd az életedet. Ma érdemes erősebben dolgoznod a céljaidon, és cikkünkből azt is megtudhatod, milyen csapdákat kerülj el, ha valóban tízmilliószoros erővel szeretnél teremteni.

Tartozom egy vallomással: nem vagyok az a spirituális szakértő, aki minden héten energiakapuk nyílásáról, teremtő energiák áradásáról, különleges égi eseményekről regélne. Ennek az az egyik nagyon egyszerű oka, hogy hitem szerint mindannyian a saját sorsunkat teremtjük égi segítőink támogatásával. Annak pedig, hogy a figyelmünket vélt vagy valós égi eseményekre, energiakapukra, szerencsés vagy szerencsétlen dátumokra irányítjuk megvan az a veszélye, hogy ezzel együtt elengedjük az irányítást is az életünk fölött.

Pedig a spiritualitás egyik nagyon fontos lépcsője pont az, amikor felismerjük: a körülöttünk lévő világ pusztán egy okozat, amely a gondolatainkra reagál. A gondolkozásmódunkat pedig bármikor megváltoztathatjuk. Egy tízmilliószoros napon épp úgy, mint egy találomra kiválasztott unalmas kedd délelőttön.

Hogy mégis miért írom meg ezt a cikket? Mert február 22-e, hétfő valóban egy különleges erejű teremtő nap, amely ideális ahhoz, hogy pozitív változásokat teremtsünk az életünkben, és hogy egy nagy lépést tegyünk a céljaink felé. Meg persze azért is, mert van egy nagy titok, amit már régóta szeretnék megosztani a tízmilliószoros napokról.

Lássuk, miben is különleges a mai nap!

Először is, ez az év első tizenötmilliószoros napja. Másodszor telihold van (az év első tízmilliószoros napja mindig a holdújév első teliholdjára esik). Emellett a dátum is különleges: 2. 22., ez a számsor az angyali számok szerint arra hívja fel a figyelmünket, hogy erősítsük meg a hitünket, mert már csak egy lépésnyire vagyunk a csodától. Pontosan ott, ahol már nem szabad feladnunk a reményt. Ha pedig asztrológiai szemmel nézünk a csillagállásokra, azt láthatjuk, hogy a hétfői és az egész heti fényszögek többsége támogató energiákat hordoz.

További tízmilliószoros cikkek az NLCafén

A csodák napja

A tibeti buddhista naptár szerint a mai nap a csodák napja, és mivel tőlük vettük át az egész tízmilliószoros nap témát, ezért hihetünk nekik. Ezen a napon azt ünneplik a buddhisták (természetesen nemcsak Tibetben), amikor Buddha tizenöt csodát mutatott be annak érdekében, hogy igazolja megvilágosodottságát. És bár mi még nem vagyunk megvilágosodottak, de csodákat mi is bármikor igényelhetünk magunknak. Egész egyszerűen kérj egy csodát, egy pozitív változást, amely közelebb vezet téged a boldogságodhoz. Tudnod kell, hogy csodát kérni mindig van jogod, és lehetőséged, ehhez nem kell tízmilliószoros napnak lennie, de valamiért mégis megfeledkezünk erről a lehetőségről, vagy egyszerűen csak nem hisszük el, hogy működik, és ezért ki sem próbáljuk.

Kérj egy saját csodát te is!

Ma szólítsd meg Istent, az Angyalokat, a Szenteket, Jézust, Buddhát, az Univerzumot vagy bármely olyan létezőt, akiről azt gondolod, hogy az embereket segíti a spirituális világban, és kérd meg, hogy 24 órán belül adjon neked egy segítő csodát. Ha akarod azt is megnevezheted, hogy milyen ügyben, milyen helyzetben érkezzen hozzád ez a csoda. Bár a személyes tapasztalatom az, hogy ha megengedjük, hogy az a csoda érkezzen meg hozzánk, amelyet a segítőink jónak látnak, mindig sokkal nagyobb ajándékot kapunk, mint ha megpróbáljuk irányítani a csodánkat. A csodáknak ugyanis pont az a természetük, hogy nem lehet őket irányítani. Mégis, amikor megérkeznek az életünkbe, akkor pozitív változásokat, boldogságot és szeretetet hoznak magukkal.

2. 22.: Erősítsd a hitedet!

Amikor sokat látod a 222-es számsort, akkor jusson eszedbe: az angyalok az egymás melletti három kettessel mindig arra emlékeztetnek téged, hogy számtalan csoda történik körülötted. Ezek közül a csodák közül a következő pedig már a te életedben történik majd. A 222 üzenete: sokféle módon dolgoztál már céljaid elérésén, és talán most nem látod, hogyan valósulhatna meg mindez az életedben, de hamarosan mégis teljesül a vágyad. Ne add fel a csoda előtt öt perccel, gyakorold tovább a teremtő energiád használatát, kérj az angyaloktól, és minden rendbe jön.

Ma akkor is érdemes kérned az angyaloktól, ha még soha nem dolgoztál együtt velük. Ha pedig rendszeresen kérsz angyali segítséget, akkor ma se felejtsd el, hogy hozzájuk fordulj. Ebben a segítségedre lesz az Angyali Segítség blog akciója, amelyben mától két héten át közösen végzünk el egy angyalmeditációs ciklust. A meditációk témája – olvasói szavazatok alapján – a bőségteremtés lesz, de minden más életterületre is pozitívan hatnak ezek a meditációk, amelyek segítenek összekapcsolódni az angyalaiddal, és megtanulnod az angyalkommunikáció alapjait.

Tanító-gyógyító hét vár ránk

Ha asztrológia szempontból vizsgáljuk ezt a hetet, azt látjuk, hogy egy erős, tanító, segítő, gyógyító időszakra számíthatunk. A hétfői Szűz-telihold beragyogja szinte az egész hetet. Közben pedig két nagyon erős trigon és hat szextil fényszög hat ránk.

Néhány segítő fényszög, amely egész héten hat ránk:
A Nap együtt áll a Neptunusszal, ez a fényszög csodákat, mély önismereti változásokat hozhat, ha ügyesen élünk a hatásaival. Most érdemes jobban figyelned a megérzéseidre és az álmaidra, mert azok sokkal erősebbek lesznek, mint máskor.
Az együtt álló Merkúr és Vénusz szextil fényszögkapcsolatba kerül a Szaturnusszal és az Uránusszal. Ezek a szextilek segítenek abban, hogy megtanuljuk elengedni, feloldani a korlátainkat, és az önkorlátozó hiedelmeinket. Mindazokat a gondolatmintákat letehetjük, amelyek megakadályozzák, hogy bőségben, szerelemben, örömben, boldogságban, egészségben éljünk. Csodálatos lehetőség, ugye?

Aki pedig szívesen gondolja azt, hogy a karmája tehet mindenről, annak is van jó hírem: A Jupiter együtt áll a felszálló holdcsomóponttal, ami remek alkalmat kínál arra, hogy meggyógyítsuk a karmánkat, és az előző életeink helyett megérkezzünk a figyelmünkkel a jelen valóságába, azzal, hogy végre elkezdjük mi irányítani az életünket.

Tízmilliószoros napok 2016-ban:

– Február 22. (hétfő)
– Május 21. (szombat)
– Július 8. (péntek)
– Október 22. (szombat)

Mit tegyél ma?

A tízmilliószoros, hitet erősítő, csodákkal teli, életjobbító nap (és hét) hatásait azzal erősítheted fel, ha tudatosan teremtő gyakorlatokat végzel.

Kérj egy csodát magadnak!

Ma érdemes meditálnod, relaxálnod, elcsendesedned, befelé figyelned, és megjelenítened belső képeid világában a céljaidat, mintha elérted volna már őket. Ne csak lásd magadat, ahogyan boldog, szerelmes, egészséges sikeres életet élsz, de érezd is át ezt. Jelenítsd meg magadban, hogy megvalósult az, amire vágysz – legyen az bármilyen esélytelen is a tudatod szerint – és érezd is át ennek örömét!

Mondj el egy imát! Mindegy, hogy hiszel-e Istenben, vagy sem. Mindegy, hogy tudsz-e imákat, vagy sem. Ma a saját szavaiddal szólítsd meg az égieket, és mondj el egy imát.

Adj hálát mindazért, amid van. A hála az egyik legerősebb teremtő erő, amely mindig többet hoz abból, amiért hálásak vagyunk.

Alkosd meg az ideális életedet! A kreatív alkotó munka rengeteg teremtő energiát mozgat meg. Ma rajzold meg az ideális életedet, rajzold le a céljaidat, mintha már elérted volna őket. A rajzolás nagyon erős teremtő energiákat mozgat meg, de ha semmiképp sem akarsz rajzolni, akkor egy magazinból is kivághatsz olyan képeket, amelyek a céljaid megvalósulását jelképezik a számodra.

A titok, amit mindenképp tudnod kell

Az, hogy a körülötted lévő segítő energiák hatnak-e rád, a leginkább attól függ, hogy élsz-e velük, használod-e őket, és cselekszel-e. A cikk elején azt írtam: nem vagyok az a tanácsadó, aki folyton energiakapukról és változást hozó égi csodákról írna. Ez azért is így van, mert mély meggyőződésem és tapasztalatom, hogy életünk minden pillanatában, minden helyzetében rengeteg égi segítség és teremtő energia vesz körül bennünket. gyakran a legnehezebb pillanatokban van körülöttünk a legtöbb angyal. De mi emberek, valamiért mégsem vagyunk hajlandóak elfogadni ezt az égi segítséget.

Amikor a tízmilliószoros napokról beszélünk, rendszeresen megfelejtkezünk arról az egyszerű tényről, hogy ezeket a napokat nem “végre van teremtő erőnk nap”-nak hívjuk, hanem tízmilliószoros napnak. Ami azt jelenti, hogy teljesen egyszerű hétköznapokon, teliholdak, fényszögek, Buddha-emléknapok és minden más nélkül is teremtő erőnk van. Talán tízmilliomod annyi, mint most, de mégsem használjuk ennek az átlagos egységnyi teremtő erőnek a töredékét sem.
A nagy titok tehát ez: Mindegy, hogy ma milyen nap van, teremtő erőd van, használd!

Mit kerülj el ma?

Ma (és életed minden további napján) kerüld el a legnagyobb spirituális csapdát: a semmittevés csapdáját. Valóban teremtő ereje van annak, ha meditálsz, imádkozol, hálát adsz, rajzolsz, vagy más módon teremtesz. De hatalmas ereje van a fizikai cselekvésnek is. Azaz annak, ha itt, a fizikai valóságban is megteszel egy lépést a céljaid felé. Ma (és életed minden napján) figyelj arra, hogy legalább egy lépést tegyél meg a célod felé. Lehet, hogy ez a lépés még csak aprócska, de egy hét múlva pont 7 lépéssel leszel közelebb a célodhoz, egy hónap múlva 30-cal, egy év múlva 365-tel. Az angyalok szerint, ha kérsz tőlük, majd egy lépést megteszel a célod felé, ők tíz lépéssel fogják közelebb hozni azt. Eszerint bármilyen messze is van a célod, ha ma elkezdesz lépegetni felé, egy év múlva 365 + 3650, azaz 4015 lépéssel lesz hozzád közelebb, ennyi lépésből pedig könnyen meg is valósulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top