Életmód

Figyelem! Ez lesz 2017 szelfipóza!

Jobb már most nekilátni a gyakorlásnak, mert aki valaki akar lenni jövőre is, ebbe a pózba vágja magát Instagramon!

Azt hitted, szelfizni csak annyi, hogy befordítod magad elé a telefont, aztán szevasz? Ugyan már. Eddig is többféle iskolát követhettünk, az Ázsiában még mindig divatos békejel-mutogatástól a nyugati Kim Kardashian-iskoláig, de ideje ezeket mind kivágni a kukába, mert 2017-ben új fejezet nyílik a nagy szelfikönyvben!

Ha hihetünk az olyan instás ikonoknak, mint Selena Gomez vagy Kendall Jenner (márpedig ha nekik nem, akkor ugyan kinek) akkor jövőre mindenki így pózol majd a képeken: száj elé, állmagasságba helyezett, természetesen nyugvó ujjal!

Figyelem! Ez lesz 2017 szelfi-póza!

Természetesen csak egy barom másolná le ész nélkül, egy az egyben a trendet, mint egy eminens iskolás – a lényeg, hogy legyen bennünk kreativitás, merjük alakítani a pózt személyiségünkhöz.

A szexi, buja összhatásért finoman meg is haraphatjuk az ujjat – de vigyázzunk, mert ez a legveszélyesebb változata a póznak:

Figyelem! Ez lesz 2017 szelfi-póza!

Ha egy diszkrétebb, bájosabb verziót szeretnénk, helyezzük a kezet ilyen természetellenesen kicsavart pozícióba:

Figyelem! Ez lesz 2017 szelfi-póza!

Ha annyira szép az ajkunk, hogy nem akarjuk eltakarni őket a kezünkkel, legyünk merészek, és a száj helyett tegyük az ujjakat lejjebb, az áll tájékára:

Figyelem! Ez lesz 2017 szelfi-póza!

 

Jó szelfizést, kellemes kísérletezést kívánunk mindenkinek!

MarieClaireUK

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top