Szabadidő

Sokba került a kocsiban készített topless-szelfi

A 19 éves egyetemista lány szerdán este topless-szelfit készített a kocsijában, amit barátjának akart elküldeni. Csakhogy vezetés közben vetkőzött és fényképezett, így azt sem vette észre, hogy épp egy rendőrautó haladt előtte. A félmeztelen fotó aztán igencsak sokba került a szőke csajszinak.

A texasi A&M Egyetem hallgatója a 19 éves Miranda. A lánnyal amolyan “szőke nős” eset történt szerdán este. Autóvezetés közben pattant ki fejéből az ötlet, hogy meglepi szerelmét egy félmeztelen fotóval. Csakhogy a topless-szelfi nem pontosan úgy sült el, ahogy tervezte. Vetkőzés és fotózás közben ugyanis nem vette észre az éppen előtte haladó rendőrautót, amelybe úgy belehajtott, hogy jócskán összetört mindkét kocsi.

A rendőröket is igencsak meglepte a látvány, amivel akkor szembesültek, amikor kiszálltak az autójukból. Miranda éppen a blúzát próbálta fölvenni. Amikor megkérdezték tőle, mégis miért vetkőzött le, azt válaszolta, a barátjának akart elküldeni egy topless-szelfit.

A balesetben ugyan senki sem sérült meg, de a rendőrök őrizetbe vették a lányt, mert gyanították, hogy alkoholt is fogyasztott. Az éjszakát így nem kedvesével, hanem a börtönben töltötte. Csütörtökön reggel 2 ezer dollár óvadék ellenében engedték szabadlábra.

Topless-szelfit készített autóvezetés közben

(BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top