Életmód

Majdnem rosszul lett a magyar kapus a hatalmas siker után

Mikler Roland, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa alig kapott levegőt a győzelem után, kedden Norvégia jön.

Hatalmas győzelmet arattak a magyar kézilabdások franciaországi világbajnokságon, miután 27-25-re legyőzték az olimpiai bajnok dánokat. Mikler Roland, a magyar válogatott kapusa elmondta, hogy a meccs is idegőrlő volt, de a végén akkor öröm szabadult fel benne, hogy majdnem attól lett rosszul.

“Úgy éreztem, a dánok egy pillanatig sem hiszik el, hogy elveszíthetik a mérkőzést. Egy kicsit lebecsültek minket, és arra számítottak, hogy a hajrában megfordítják az állást. Mi viszont úgy voltunk vele, hogy nincs miért tartalékolnunk, úgyhogy mindenki tegye bele, amit tud” – vélekedett a kapus, aki az ellenfél 39 lövéséből 15-öt kivédett.

A kapus a második és a harmadik csoportmeccs között családi okok miatt hazautazott Magyarországra, de akkor még nem árult el részleteket, most viszont elmondta, hogy a nagyapja miatt kellett váratlanul repülőre ülnie.

“Nehéz napok voltak számomra, mert ő az egyik legfontosabb ember az életemben. Szerencsére már jobban van, a következő meccsünket ő is látja majd a tévében” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top