Életmód

Ágymelegítőként ajánlgatja magát az orosz nő

A 21 éves moszkvai nő magányos férfiak ágyába bújva melegítené őket. Szerinte ettől jobban aludhatnak és pozitív energiákkal is feltöltődhetnek majd.

Körülbelül 20 000 forintot kér egy éjszakáért a 21 éves orosz nő, aki élő ágymelegítőként ajánlgatja magát az interneten. A nő elsősorban a magányos férfiakat segítené ki szolgáltatásával, akik így szerinte nemcsak melegséget (fizikait és lelkit) kaphatnak, de sok pozitív energiát is, amik hozzájárulhatnak a pihentető alváshoz és így az egészségesebb, teljesebb élethez is.

A lánynak állítólag már 10 kliense is volt, és beszámolója szerint az érdeklődés egyre csak növekszik – már azon is gondolkodik, hogy összeállít egy fiatal lányokból álló csapatot a vállalkozás kibővítésére.

Ágymelegítőként ajánlgatja magát az orosz nő 

Szexről viszont (azt mondja) szó sem lehet, és hogy senkinek eszébe se jusson intim kapcsolatot kezdeményezni, a lány rendszeresen magánál tart egy “pánikgombot””, amivel értesítheti a megadott biztonsági szolgálatot, vagy esetleg eleve testőrrel megy a kliens otthonába.

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top