Életmód

Putyin látogatása: majdnem az M3-ason szült a kismama

Vlagyimir Putyin csütörtöki látogatása komolyan korlátozta Budapest forgalmát. A delegáció útvonalán mindent lezártak, így történhetett meg, hogy egy kismama kis híján az M3-as autópályán szült meg.

A rendőrök siettek a kismama segítségére, akinek szülési fájdalmai az M3-as autópályán erősödtek föl. Putyin delegációjának érkezése miatt ugyanakkor az autópálya forgalmát időszakos korlátozták csütörtökön.

A rendőrök a Szent István Kórházba kísérték szülő édesanyát az M3-as autópálya 13-as kilométerétől, így ő is különleges felvezetéssel és megkülönböztető jelzéssel juthatott el a szülészetre.

Február 2-án délután fél 2-kor a mentő szolgálat kérte a rendőrség segítségét, amikor a várandós kismama az M3-ason ragadt autójával Putyin érkezése miatt. A szülési fájdalmak olyan erősek voltak, hogy félő volt, nem érkezik időben a Szent István Kórházba  írja a HírPress.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top