Életmód

Körmendi pedofilbotrány: megszólalt a tinilány

A fiatal lány kitolásnak tartja, hogy áldozatként tekintenek rá.

Mint ismeretes, Szabó Ferenc, Körmed alpolgármestere februárban lemondott, miután egy tinilány szülei feljelentést tettek ellene, ugyanis állításuk szerint az általános iskolai tanárként dolgozó férfi viszonyt folytatott lányukkal, ráadásul a kapcsolat még a lány gyermekkorúsága alatt kezdődött. 

Az évekig tartó kapcsolatra állítólag egy véletlen üzenet derített fényt tavaly karácsony előtt. A botrányra ráment Szabó házassága is. A férfi eltűnt Körmendről, Balatoni nyaralójába menekült. Azóta csak néha látják a városban.

Körmendi pedifilbotrány: megszólalt a tinilány
Szabó Ferenc
Forrás: Youtube

Az ATV megtalálta az érintett diáklányt, aki úgy nyilatkozott: kitolásnak és hazugságnak tartja, ahogyan egyes médiumok áldozatként mutatták be őt a nyilvánosság előtt. A lány szerint megesik az ilyesmi, és megjegyezte azt is, hogy mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével.

Az ügyben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt zajlik nyomozás, ám 
gyanúsítás még nem történt az ügyben. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság az ATV-nek a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adott bővebb felvilágosítást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top