Aktuális

Fiatal lány miatt távozhatott a KDNP-s alpolgármester

Titkos kapcsolat lehetett a körmendi alpolgármester és egy 16 éves lány között, emiatt kényszerülhetett lemondásra húsz év után.

A Nyugat.hu írta meg, hogy titkos kapcsolat lehet egy 16 éves lány és Szabó Ferenc, Körmend 56 éves KDNP-s alpolgármestere között, amit egy véletlen üzenet buktatott le. Mivel a lány szülei azt gyanítják, hogy a kapcsolat az általános iskolai tanárként dolgozó férfi és gyermekük között még a lány gyermekkorúsága alatt kezdődött, így rendőrségi feljelentést tettek.

Szabó Ferenc - Forrás: youtube.com
Szabó Ferenc – Forrás: youtube.com

Az évekig tartó kapcsolatra állítólag egy véletlen üzenet derített fényt még 2016 karácsonya előtt. A nyugat.hu-nak többen is megerősítették, hogy a lány Szabó Ferenc tanítványa volt évekkel ezelőtt az egyik körmendi általános iskolában.

Szabó Ferenc tegnap mondott le közel húsz év után az alpolgármesteri címéről, indoklásában magánéleti problémáit jelölte meg. Ami igaz is lehet, ugyanis a botrány kirobbanása után Szabó Ferenc 30 éves házassága is tönkrement, feleségével közös otthonából is elköltözött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top