Életmód

Elképesztő! Koreaivá plasztikáztatta magát egy brazil férfi

Szembement a divattal. A szó szoros értelmében.

Miközben a Távol-Keleten tömegek végeztetnek magukon plasztikai műtéteket azért, hogy “nyugati” külsőre tegyenek szert, egy eredetileg szőke, kék szemű brazil férfi azért feküdt kés alá, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint egy koreai. Az inspirációt az az időszak jelentette a számára, amikor cserediákként néhány hónapig Dél-Koreában élt, és nagyon megtetszett neki az ottani emberek külseje.

A fiatalember, aki felvette a Xiahn nevet – az eredeti nevét pedig a családja védelmében titokban tartja – többek között tíz műtéten esett át csak azért, hogy ázsiai vágású legyen a szeme. A haját és a szemöldökét sötétre festi és barna kontaktlencsét hord. Mostanra valóban úgy néz ki, mint egy született ázsiai. Saját bevallása szerint most már boldog a külsejével, és nem tervez több szépészeti beavatkozást.

Ha pedig ez valóban így van, és ő így tud boldog lenni, akkor mindez rendjén is van, elvégre nem árt vele senkinek, a saját testével pedig igenis mindenki azt csinál, amit akar.

A plasztikák előtt és után
A plasztikák előtt és után
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top