Életmód

A konzervatív randiappban előbb beszélgetni kell, csak utána jönnek a fotók

Az Appetence névre keresztelt mobilapplikáció a lassú randizást akarja visszahozni, ahol nem a külső, hanem inkább a beszélgetések alapján választasz.

Az őrült tempójú balra és jobbra söprés helyett az Appetence randiappja a lassú randizást szeretné visszahozni, pontosabban azt a típusú ismerkedést, ahol inkább a belső értékek számítanak, mint a külső. Olyannyira, hogy a partner külsejét nem is láthatjuk, amíg ő nem hajlandó megmutatni nekünk.

A konzervatív randiappban előbb beszélgetni kell, csak utána jönnek a fotók 

Így működik a dolog: letöltjük az applikációt, majd beállítunk néhány jellemzőt és érdeklődési kört magunkról. Az app ennek alapján párosít emberekkel, akiknek azonban nem láthatjuk a fotóját: beszédbe elegyedhetünk velük, és ha majd ők úgy döntenek, engedélyezhetik, hogy hozzáférjünk az appba feltöltött képeikhez.

A koncepció persze érthető – előbb beszélgessünk a partnerrel, és ne úgy indítsunk, hogy átnyálazunk egy mappányi képét, mintha a húspiacon válogatnánk. Papíron persze jól hangzik a dolog, de azért valljuk be: az első benyomás, a szikra azért úgyis a külső alapján születik meg, hiába próbálkozik bármilyen randiapp

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top