7 testi hiba, amiktől nem kell kétségbe esni

N.O. | 2017. Július 30.
Bizony senki sem tökéletes. Vannak bosszantó, apró testi hibáink, amiktől nem kell kétségbe esni, hiszen lehet őket orvosolni, vagy csak egyszerűen ki kell békülni velük és önmagunkkal...

1. Testszőrzet

Igen, meg tudja keseríteni a mindennapokat, és néha tényleg a pokolba kívánjuk a gyantázást, szőrtelenítést, de ettől függetlenül nem egy világraszóló testi problémáról beszélünk…

2. Narancsbőr

Valljuk be, átkozzuk, ahol tudjuk. Van, aki folyamatos, beteges harcot vív ellene, van, aki megbékél vele. Ti melyik táborba tartoztok?

3. Ráncok, sötét karikák

Jómagam is kivagyok a szemem alatt szépen megülő sötét karikáimtól. Túl vagyok már mindenféle csodaszer kipróbálásán, de rá kellett jönnöm, hogy a legjobb taktika ellene, ha néha kicsit pihenek, és mondjuk alszom minimum 8 órát. 

4. Szőrös láb effekt

Oké, nyár közepén vagyunk, valóban több figyelmet igényelnek lábainak, de vigasztaljon a tudat, télen pár napot mindig lehet csalni a szőrtelenítési tortúrával. 

5. Striák

Békélj meg vele, viseld büszkén, és tegyél rá, hogy más mit mond!

6. Körömügy

Tény, nem a legszebb látvány, ha a körömlakkod lepattogzott, vagy ne adj’ isten beszakadt a körmöd, mert az valóban ápolatlan hatást kelt. A körömlakk lemosása körülbelül 2 perc, annyi időt azért szentelj magadra, még a legfárasztóbb napodon is!

7. Arcszőrzet

Nem olyan dolog, amit szégyellni kellene, hiszen ez vagy Te, ilyen kivitelben, ilyen csomagolásban! Fogadd el magad!

(Forrás: buzzfeed.com)

 

Exit mobile version