Életmód

Elege van a vloggernek, akit folyton “fura szeméről” kérdeznek

Sonia Leslie-nek kicsit másképp néz ki a szeme, de attól még az égvilágon semmi baj nincsen vele. Az emberek mégis folyton ezt kérdezik tőle...

Sonia Leslie szépségvloggernek történetesen van egy anyajegye az egyik szemén, ezért jobb szemének írisze kicsit nagyobb és formátlanabb, mint a másik. Nagyjából ennyi. Soniának amúgy semmi problémája a látásával, egyedül az zavarja, hogy az emberek folyton azt kérdezik: mi a baj a szemével? 

Elege van a vloggernek, akit folyton

“Semmi »baja« nincs a szememnek, szóval kérlek, ne kérdezzétek többet, először is azért, mert marha nagy bunkóság, másodszor meg azért, mert foglalkozzatok inkább a saját dolgotokkal” – írja Instagram-oldalán a vlogger.

Elege van a vloggernek, akit folyton

Sonia azt mondja, nem kéne állandóan mások külsejét fixírozni, és feltételezni, hogy valami “baj” van velük csak azért, mert kicsit másként néznek ki, mint a többiek. “Ha valaki úgy érzi, muszáj megkérdeznie, hagyja ki a »baj« szót, vagy ne feltételezze, hogy valami »történt« velem. Mert semmi nem történt azon kívül, hogy így születtem.”

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top