Életmód

Kis híján megölte a méregdrága mellimplantátum a négygyerekes anyát

A 38 éves nő mellnagyobbító műtéte után lett nagyon beteg. Csak az után gyógyult meg teljesen, hogy az orvosok eltávolították az implantátumokat.

“Sosem utáltam a melleimet, de a két idősebb gyermekem születése után nagyon megváltoztak” – kezdte a Daily Mail című brit bulvárlapnak Kathy Richmond. A 38 éves, négygyermekes anyuka azt mondja, mindig is szeretett volna valamivel nagyobb melleket, és mivel spórolt pénzük is volt az operációra, úgy döntöttek, belevág. “2007-et írtunk ekkor.”

Kathy azonban nem élvezhette sokáig a mellnagyobbító műtét eredményeit: két évvel később furcsa tünetek jelentkeztek nála. “Először csak azt tűnt fel, hogy szinte folyamatosan hulla fáradt vagyok” – mondja az anyuka, aki korábban fitneszedzőként dolgozott. “Az állapotom annyira leromlott, hogy fel kellett adnom a munkámat: nemhogy az órákat megtartani, de sokszor még az ágyból felkelni se volt erőm.”

Kis híján megölte a méregdrága mellimplantátum a négygyerekes anyát

A fáradtság mellett Kathyt egy sor egyéb probléma is kínozta: előjött a gyerekkori asztmája, gombás lett a körme, állandó viszketés gyötörte a teste legkülönbözőbb pontjain. Álmában se gondolta volna, hogy az implantátumai miatt történt. “Csomókban hullott a hajam, és néhány hónap alatt felszedtem jó pár pluszkilót.

Az anyuka többször is járt orvosnál a problémájával, és azt mondja, egy vagyont költött alternatív kezelésekre. “Végül tavaly derült ki, hogy a problémámat a mellimplantátumok okozzák, amikre az orvosok szerint valahogy allergiás lettem.” Kathy a diagnózist követően nehéz döntéssel szembesült: vagy megválik az implantátumoktól, vagy tovább szenved. Az anyuka végül az előbbi mellett döntött, és 2016-ban egy magánorvosnál 6000 fontért eltávolíttatta az implantátumokat.

Kis híján megölte a méregdrága mellimplantátum a négygyerekes anyát

Az orvosom a műtét után azt mondta, jó döntést hoztam. Ha ugyanis kitartok az implantátumok mellett, az allergiám akár életveszélyes tüneteket is okozhatott volna.” Kathy azt mondja, bár sajnálja, hogy meg kellett válnia a – szerinte – tökéletes melleitől, boldog, hogy újra egészséges, és van elég ereje újrakezdeni az életét.

Olvass még többet a mellimplantátumról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top