Életmód

Berlin a prostituáltak ellen épít kerítést

Kerítéssel kénytelen védekezni az egyik berlini iskola a környék prostituáltjai ellen, miután az örömlányok rendszeresen bejárnak kuncsaftjaikkal az intézmény területére.

Két méter magas kerítést emelnek a berlini Französishces Gymnasium köré mintegy 120 méter hosszan, hogy távol tartsák az iskolától a prostituáltakat. A Deutsche Welle cikke szerint sok panasz érkezett a szexmunkásokra, akik gyakran az iskola területén bonyolították le üzleteiket kuncsaftjaikkal.

A jelenség oka az, hogy az iskola Berlin örömlányairól híres utcájából, a Kurfürstenstraßéról nyílik, ahová a futtatók reggelente kisbusszal hordják a lányokat, akiket sokszor az iskola előtt tesznek ki a járművekből.

A város vezetése az 57 ezer eurós faltól azt várja, hogy kevesebb lesz az eldobált használt óvszer és injekciós tű az iskola területén, ahol mostanság már kisebb halmokat képez a prostituáltak és kuncsaftjaik által hátrahagyott szemét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top