Életmód

Túl nagy volt a forgalom, az autóban szült a kismama

Autóval indultak kórházba a vajúdó kismamával, ám a baba jobban sietett.

Egy 22 éves brit kismama, Charlotte Calpin egyik reggel, otthonában arra ébredt, hogy elfolyt a magzatvize. Erős szülési fájdalmakat érzett, ezért a barátjával és az édesanyjával autóba ültek és elindultak a kórházba.

A reggeli csúcsforgalomban azonban dugóba kerültek, és rájöttek, hogy nem fognak idejében beérni a szülészetre, ezért úgy döntöttek, hogy félreállnak a közelben lévő szálloda parkolójában. Egészen pontosan itt:

Riasztották a mentőket, a szállodából pedig törölközőket és takarókat kértek. A mentésirányító telefonon látta el tanácsokkal a kismamát és hozzátartozóit, időközben pedig a mentők is megérkeztek. Éppen idejében, ugyanis a baba feje már elő is bukkant. A fiatal nő néhány perccel később egészséges kisfiúnak adott életet. Az anyát és az újszülöttet kórházba szállították, mindketten jól vannak.

Forrás: Nottingham Post

Az apuka, Ryan megjegyezte, hogy eddig előszeretettel cserélgette ez autóit, ám ezt a kocsiját megtartja, hiszen ebben született meg a kisfia.

Nottingham Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top