Életmód

Ha a 40 az új 30, kösz, de nem kérek belőle!

Az öregedés fájdalmas és érzékeny dolog, különösen a nők számára.

Ahogy a kamaszkor és a nővé válás folyamata is maga a borzalom néha, úgy az öregedést sem könnyű sokszor megemészteni. Mutatjuk, miért.

Az arcod úgy rügyezik, mint pubertáskorodban

Forrás: Pinterest

Aknék és májfoltok? A péntek esti legnagyobb szórakozásod az, hogy egy pohár borral a kezedben az interneten keresgéled a válaszokat a problémádra, hogy vajon ez a bőrrák egy jele vagy csak az öregedésé.

Nem tudod, mit vegyél fel

Forrás: MakeAGIF.com

Nem tudod, hol vásárolj, azt sem, hogy mit vegyél fel, mi áll jól, vagy mit nem illő már hordanod. És amúgy is, minden rosszul áll, inkább belebújsz a melegítődbe és soha nem is veszed le többet.

A siker kapujában?

Forrás: giphy.com

Ez az a korszak, amikor már a legtöbb barátod „lenyugodott, és gyökeret eresztett”. Megtalálták a hivatásukat, a párjukat, családot alapítottak, és az életük beállt egy viszonylag állandó kerékvágásba. Ez lehet jó is, de nagyon félelmetes is. Ha például a te életed nem így folyik. És akkor mi van? Persze, nagy a társadalmi  nyomás, de ne érezd azt, hogy neked is be kell állnod a sorba mindenképp. Ha te máshogy érzed jól magad, például gyerek nélkül, teljesen rendben van. 

Ezek az én gyerekeim volnának?

Forrás: relutably.com

Mi is ilyen gyerekek lettünk volna, mint a sajátjaink? Amikor a gyerek tizedszerre is rád köpi az ételt, vagy lehányja az új felsődet, és remegő mosollyal próbálod nem kivágni a leghatalmasabb hisztit, bár legszívesebben most hagynád ott a süllyedő hajót, megnyugtatunk, teljesen normális.

Csak aludni akarsz és a Netflixet nézni

Forrás: Debut Magazine

Ezzel sincs semmi probléma. Nyilván, ha huzamosabb ideig tart, nem jó, de teljesen érthető, hogy vannak ilyen időszakok az ember életében, amikor épp csak ilyenekhez van kedve. Főleg, ha megteheti.

Scary Mommy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top