Életmód

4 jel, hogy egészen biztosan tetszel a másiknak

Nincs is rosszabb, mint a bizonytalanság, hogy vajon tényleg tetszünk-e a másiknak? Ha figyelsz a jelekre, könnyebben megbizonyosodhatsz róla!

Letörölhetetlen mosoly

Ha tetszel a másiknak, nem bírja ki, hogy ne mosolyodjon el állandóan, miközben hozzá beszélsz. Ha az érzései nagyon erősek, még a szemöldöke is felszaladhat mellé anélkül, hogy észrevenné.

Árulkodó tekintet

Talán a legnyilvánvalóbb az a fürkésző, mohó tekintet, amivel valaki a vágy tárgyára tud nézni. Elég gyakori, hogy az illető elidőzik a másik arcának és testének részletein, de az is sok mindent elárul, ha hirtelen elkapja a tekintetét, mikor a másik visszanéz rá.

Megváltozott beszéd

Itt kétféle ember létezik: az egyik kimondottan szárnyal kiszemeltje mellett, választékosan fogalmaz, és csak úgy áradnak belőle az okos vicces, míg a másik hirtelen elveszíti beszédkészségét, és csak makog össze-vissza.

Hirtelen érdeklődés

Ha valakihez nagyon vonzódunk, képesek leszünk hirtelen érdeklődést mutatni olyasmik iránt is, amik korábban teljesen hidegen hagyták, legyen szó zenéről, hobbiról vagy sportokról. 

 

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top