Életmód

Harry Potteres kampánnyal segítik az állatok örökbefogadását

Zseniális ötlettel rukkolt elő egy floridai menhely: roxfortos házakba osztják az örökbefogadásra váró kedvenceket, így tudhatunk meg többet a személyiségükről!

Egy floridai menhelyen már nem fajta alapján kereshetünk magunknak kedvencet, hanem a Griffendélből, Hollóhátból és Mardekárból válogathatunk. A Harry Potter rajongó állatmentők ugyanis roxforti házakba osztották a kedvenceket, ami nemcsak jópofa ötlet, hanem azért is hasznos, mert így többet megtudhatunk az állatok személyiségéről!

A Griffendélesek bátrak és hű barátok, a a Hugrabug ház tagjai békések, türelmesek és jámborak, a Hollóhát ház az éles észről híres a Mardekárba pedig – a ház rossz híre ellenére – agyas és talpraesett személyiségek kerülnek. Minél jobban ismerjük tehát a Harry Potter világát, annál könnyebben választhatunk kedvencet a kreatív menhelyen, bár szerintünk minden egyes négylábú varázslatosan cuki!

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top