Életmód

Horroranya! Kikötözte kisfiát a lépcsőházban, mert nem kapta meg a tartásdíjat

A kegyetlen anya a lépcsőhöz kötözte gyerekét, miután annak apja nem fizette ki a gyermektartást.

A Kínában élő dühös anya a lépcsőhöz kikötözött hároméves fia fényképével próbálta megzsarolni volt férjét, hogy fizesse ki a 114 fontos, vagyis körülbelül 40 ezer forintos, elmaradt gyermektartást. A kétségbeesett kisfiú mindeközben üvöltve küzdött, hogy kiszabaduljon.

Forrás: AsiaWire

Miután az apa, aki négyórányi autóútra lakik gyermekétől, megkapta az üzenetet, azonnal továbbküldte a fiú nagyszüleinek, akik húsz percet töltöttek a gyerek kiszabadításával. 

A szülők 2016 elején váltak el, két fiuk van, az idősebb az anyával, a kisebb az apával él. Az apa azonban júliusban megkérte volt feleségét, hogy fél évig gondozza ő a gyereket, amiért cserébe havi 80 ezer forintnak megfelelő pénzt fizet. Emellett a fiú későbbi tanulmányait fedezendő is küldött támogatást.

Forrás: AsiaWire

Az anya novemberben állítólag kevesebb pénzt kapott, amitől olyan dühbe gurult, hogy legjobb módszernek azt látta, ha kikötözi a fiát, és a róla készült képekkel fenyegetőzve szerzi meg a hiányzó pénzt. Az apa annyit nyilatkozott, hogy volt feleségével megbeszélték a gyermektartás körüli problémákat, több információ nincs a gyerek hogylétére vagy arra vonatkozólag, kinél marad.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top