Életmód

Csodaszép esküvői fotók a színes festékporoktól tündöklő párról

Látványos és felejthetetlen esküvőt rendezett a pár, aminek koronája egy színes poros buli volt.

A Melbourne-ben élő Natasha és Pulindu klasszikus esküvőt gondoltak tartani, ám valahogy más felé vitték az irányt végül a szervezéskor. Látványos és egyedi bulival akarták megünnepelni egybekelésüket, ezért úgy döntöttek, festékporos harcot tartanak, amit csodás fotókon örökítenek meg.

Forrás: Agi Davis

Natasha órákon át dolgozott a konyhában, hogy elkészítse a festékport kukoricalisztből és különböző ételszínezékekből, majd később a pár megkezdte a vendégek e szokatlan tevékenységre való felkészítését. A szétküldött meghívókban opcióként vetették fel a játékot. Akik belegyeztek a részvételbe, azoknak további e-maileket küldtek különböző utasításokkal, mire készüljenek. 

Forrás: Agi Davis

Az esküvő utáni játék fergetegesre sikeredett, szuper fotók készültek a lelkes résztvevőkről. 

Forrás: Agi Davis

Miután a menyasszony megosztotta a különleges fotókat a Redditen, több kommentelő is lelkesedni kezdett az ötletért, hogy ők is megvalósítják majd az ötletet saját esküvőiken.

Forrás: Agi Davis

„Ezek a kedvenc fotóink a nagy napról. Azt akartuk, hogy amikor a vendégek visszagondolnak majd az esküvőre és ránk, mindig a nevetés és az önfeledt szórakozás jusson az eszükbe rólunk.”

Forrás: Agi Davis

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top