nlc.hu
Életmód

Kulcsár Edina kifakadt

Romantikus esküvői ruhás fotója alatt akadt ki Kulcsár Edina G.w.M exére

Nem állta meg, hogy ne szálljon bele ő is a sárdobálásba.

Az nlc is megírta a nagy eseményt: összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M. A ceremóniát követően a rapper egy bejegyzésben vallott szerelmet újdonsült feleségének, csakhogy az üzenet alatt egy kommentben ment neki G.w.M a gyerekei anyjának. „A világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget” – írta az exéről a rapper, aki azt is elárulta, hogy a Melanie-val való házasságkötés sosem szerepelt a terveiben. A sárdobálás elkezdődött a zenész és Nagy Melanie között, és a valamikori szépségkirálynő sem tudta szó nélkül hagyni a történéseket: hosszan mondta el a véleményét az Instagram-oldalán – vette észre a Blikk.

„Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. Egy ideje így élem az életem, de mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni a velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel” – olvasható a posztban, amely itt tekinthető meg.

Vannak, akiknek fáj más boldogsága, és emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le! Sajnos, az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban, és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg! Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik! – tért ki az őket érő negatív kritikákra, majd kiemelte: neki tiszta a lelkiismerete, senkinek soha nem akart és kívánt rosszat. 

Ő mellettem van, ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak! Köszönöm, hogy a feleséged lehetek!

 – olvasható a bejegyzésében.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina kivasalta a kétéves kislánya haját (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top