Életmód

Nyilvánosan alázták meg az anyukát a ruhája miatt a boltban

Egy másik vásárló alázta meg a boltban az anyát ruhája miatt.

Charli Stevens öt hónapos kisfiával vásárolgatott egy élelmiszerboltban, amikor egy vadidegen, középkorú nő odalépett hozzá, és azt mondta neki, hogy túl kicsi rá a ruhája. Stevens teljesen ledöbbent, és csak annyit tudott kinyögni, hogy „Elnézést?”. Válaszul a nő megismételte a véleményét, majd hozzátette, hogy Stevens teste túl nagy ahhoz, hogy ilyen ruhát viseljen. 

Az anya nem tudta, hogy reagáljon az idegen kijelentésére, és elsírta magát. A másik nő még mindig nem hagyta abba, és így folytatta kéretlen mondandóját:

„Nem akarok aljas lenni, de talán át kéne gondolnod, mit veszel fel, mielőtt kilépsz a lakásból.”

Az idegen nő a nyilvános sértegetés után megfordult, majd elment. Stevens visszapakolta kosara tartalmát a polcokra, majd kisietett az üzletből az autójához. Miután hazaért, csak akkor kezdte feldolgozni a történteket, majd klaviatúrát ragadott, és rögtön megosztotta a megalázó incidenst az interneten, amihez csatolt egy fotót is aznapi viseletéről, egy széles mosoly kíséretében. És milyen jól tette! Ne hagyjuk magunkat, bátran vállaljuk csak fel azt, amik vagyunk! A másik meg morogjon magának, nem igaz?

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top