Életmód

Hetekkel esküvője előtt veszítette el álmai menyasszonyi ruháját a futárcég

Az általános iskolai tanárnő minden menyasszony rémálmát élte át néhány hete. Szerencsére a története ennek ellenére is boldog véget ért.

Mashaell Abedy néhány hétig a világ legboldogabb nőjének érezte magát, mikor rábukkant álmai menyasszonyi ruhájára, ráadásul kedvenc tervezőjétől. És, ha mindez nem volna elég, a ruha emellett jelentősen le volt értékelve, szóval az általános iskolai tanárnő joggal hihette azt, hogy megütötte a főnyereményt.

„Sosem hittem volna, hogy egy butikban bukkanok majd rá egy ilyen ruhára” – mondta az NBC New York amerikai hírcsatornának, majd hozzátette, gimnazista kora óta rajong a tervező munkáiért. „A terv az volt, hogy a szalon végez néhány igazítást a ruhán, mielőtt átadják egy futárcégnek, hogy eljuttassák hozzám” – mondja Mashaell, aztán szomorúan hozzáteszi, az álomruha végül nem érkezett meg hozzá.

A fiatal nő azt mondja, a cég netes oldalán látta, hogy a ruha gyakorlatilag keresztbe-kasul bejárta már az államokat, ennek ellenére hozzá még mindig nem érkezett meg. „Néhány hét múlva itt az esküvőm, és bár szerencsére volt annyi eszem, hogy biztosítsam a ruhát, ilyet, ráadásul ennyire olcsón, biztos nem fogok találni.”

Mashaell még arra is vállalkozott, hogy több száz kilométert utazik, csak hogy felvegye a ruhát arról a gyűjtőpontról, ahogy az utolsó adatok szerint várakozott. „Mondtam az ügyintézőknek, hogy elvégzem helyettük a munkát, csak adják vissza a ruhámat, ekkor derült ki, hogy a cég elveszítette a ruhámat” – mesélte a menyasszony.

Szerencsére a története nem ért végett, miután az NBC New York felhívta a futárcéget, hogy kommentálják a történteket, újra jelentkezett a lány, hogy elmondja, a cég megtalálta a menyasszonyi ruháját, és még aznap ki is szállítja neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top