Életmód

Most kiderül, melyik nemzet fiai bírják leginkább az ágyban

Átfogó kutatást végzett tagjai között egy angol partnerközvetítő oldal arról, hogy ki milyen sokáig bírja az ágyban. Letaglózó eredmény született.

Mennyi ideig tartott legutóbbi szexuális együttléte, az aktus, és nem az előjáték? És meddig szeretné, hogy tartson?

Ezt a kérdést tette fel tagjainak a brit saucydates.com című partnerközvetítő oldal, amire szerte a világból több mint háromezer válasz érkezett. Az oldal készítői, összesítve a beérkező válaszokat, kiderítették, hogy a nők 25 percig és 51 másodpercig szeretnének szeretkezni, ami mindössze nyolc másodperccel hosszabb a férfiak vágyott átlagánál. Kiderült az is, hogy a nemi aktusok valós időtartama nem éri el a vágyak szintjét.

Viszont vannak szerencsés csoportok és férfiak, akik képesek a közelébe érni a nők elvárásainak: a 31 éves amerikai férfiak teljesítenek a leghosszabb ideig. Ők 17 percen és öt másodpercen át bírják, de a 29 esztendős kanadai pasiknak sem kellett szégyenkezniük. Ők pontosan 17 percen keresztül állják a sarat. Más országokból is érkeztek válaszok, de csak csekély számban, ezért azokat nem tudták értékelni – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top