Életmód

Szívszorító: gyűlölködő képeslapot kapott karácsonyra a 9 éves autista kislány

Sértő és mélyen bántó levelet kapott osztálytársától a kislány.

A kilencéves Ella Singleton alig várta a karácsonyt, már halloween óta számolta vissza a napokat az ünnepig, ugyanis minden évben ajándék képeslapokat adnak egymásnak osztálytársaival. A kislány súlyosan autista, sokat szenved, hogy barátokat szerezzen az iskolában. Amikor eljött az ajándékozás napja, Ella könnyekben tört ki, mivel egyik társa a neki szánt kártyára csak ennyit írt: „Utállak.”

Forrás: Liverpool Echo

A lány édesanyja, Jenna szerint Ella épp kezdett beilleszkedni az osztályban, amikor a borzalmas levelet kapta. Az anya szíve majdnem megszakadt a kislányát ért atrocitás miatt.

Forrás: Liverpool Echo

„Ella annyira izgatott volt, hogy kártyákat kap az osztálytársaitól. Neki ez jelenti a valakikhez tartozás érzését, mindenkinek elmondta, hogy a kártyák a »barátaitól« származnak. A tegnap kapott kártya viszont nagyon összetörte a kis szívét. Robbanékony és zaklatott lett, azt mondta, hogy meg akar halni.”

Miután Jenna megosztotta lánya szívszorító történetét a közösségi médiában, több ezer támogató üzenetet kapott. A család azt fontolgatja, hogy Ellát kiveszik az iskolából, és egy speciális intézménybe íratják át. Jenna hozzátette, hogy a kártyát küldő gyermek anyja kapcsolatba lépett vele, hogy bocsánatot kérjen gyereke tettéért.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top