Életmód

Brutális fagyban gyalogolt be az iskolába az elszánt kisdiák

Jeges hajjal és szempillákkal érkezett meg az iskolába a harmadikos kisfiú.

A sarkvidéki időjárással, súlyos mínuszokkal dacolva gyakologolt be egy vidéki iskola egyik tanulója a kínai Jünnan tartományban, hogy ne maradjon le a vizsgáiról. A harmadikos kisfiú jeges hajjal és szempillákkal érkezett meg az intézménybe. Az elszánt diákról az iskolaigazgató készített fotót, majd feltöltötte a közösségi oldalakra.

Asiawire

A fiúcska nevét nem hozták nyilvánosságra, azt azonban igen, hogy messze lakik az iskolától, nehéz körülmények között él testvéreivel és idős rokonaival, szülei ugyanis távoli nagyvárosokban dolgoznak. Körülményei ellenére azonban a kissrác igazán életvidám, ő az osztály bohóca, aki mindig megnevetteti a társait.

Az iskolaigazgató elmondta, hogy az intézmény a kisfiúnak és sorstársainak reggelit tud biztosítani, az osztálytermekben azonban nincs fűtés, arra ugyanis nem futja.

A fotót több mint 14 ezren lájkolták és osztották meg a kínai közösségi oldalakon, és sokan írtak bátorító üzeneteket a kisfiúnak.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top