Életmód

Nem akar túlsúlyos embert a képeken, kitiltotta plus size koszorúslányát az esküvőről

A szerencsétlen lánynak az volt a bűne, hogy az esküvő előtti hónapokban felszedett néhány kilót, ezért csak nehézkesen fért bele a jó előre kiválasztott koszorúslányruhába.

„Mi a legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy megmondjam valakinek, hogy már nem akarom, hogy a koszorús lányom legyen?” – tette fel a kérdést a neve elhallgatását kérő menyasszony a Kmart Mums Australia – Rant elnevezésű Facebook-oldalon. Hozzátette, a felkért lány az elmúlt hónapokban meglehetősen sokat hízott, így már nem fér bele abba a ruhába, amit előzetesen kinéztek a koszorús lányoknak.

Míg a legtöbb menyasszony egyszerűen elengedni a dolgot, ez az ausztrál nő ragaszkodik az elképzeléséhez, leginkább a már kiválasztott ruhához, ezért eldöntötte, hogy megszabadul a plus size koszorúslánytól. A posztból kiderül az is, a menyasszony nemcsak koszorúslányként nem számít barátnőjére a hízás miatt, hanem szeretné, ha az esküvőjétől is távol tartaná magát. Méghozzá egy meglehetősen szívtelen ok miatt.

„Nem tehetek róla, nem akarom, hogy kövér emberek szerepeljenek az esküvői fotóimon” – írta a menyasszony, aki nem meglepő módon egy rakás negatív kommentet kapott bejegyzésére. „Remélem, az esküvő napján jön rá, hogy a vőlegénye megcsalja őt az egyik koszorúslánnyal” – írta az egyik hozzászóló, mire egy másik azzal válaszolt, hogy bízik benne, hogy a szintén a menyasszony által előre kiválasztott napon egész nap esni fog.

Miután özönleni kezdtek a negatív kommentek, a menyasszony megpróbálta elmagyarázni a döntése hátterét: kiderült, hogy személyi edzőként dolgozik, és saját edzőtermet vezet, épp ezért fél attól, ha az esküvőjén túlsúlyos, esetleg plus size vendég jelenik meg, az ártana az üzletnek.

Végül nem telefonon vagy e-mailen közöltem vele a döntésem, hanem elvittem vacsorázni. Utána persze küldte a felháborodott hangú leveleket, de nem érdekel. Azt kívánom, bárcsak rosszul érezném magam a dolog miatt, de nem érzem. Megnyugtat, hogy az esküvői képeim legalább jól néznek ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top