Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

„Egy ponton túl már nem érdekelt, mennyit mutat a mérleg. Nem volt fontos”

Azután, hogy másfél év alatt megszabadult a testsúlya felétől, ráadásul éhezés nélkül, Adry Bellát élete meglepetése érte: teherbe esett. Most őszintén elmesélte, hogyan élte meg a terhességgel együtt járó hízást.

A most 31 éves texasi nő, Adry Bella 2012-ben döntött úgy, hogy kerül, amibe kerül, változtat addig életmódján, de főként testsúlyán, ami akkorra már elérte a 124 kilót. „Úgy éreztem, elég kárt tettem már a testemben, és itt az ideje, hogy végre-valahára egy kicsit jó legyek magamhoz” – mondta, majd hozzátette, épp ezért a fogyókúrás étrendjét sem élte meg büntetésként.

Adry a következő 20 hónapban szigorú diétát tartott, és rendszeresen járt az edzőterembe is, így szép fokozatosan 70 kilótól szabadult meg. „A mai napig emlékszem arra a pokoli láb- és hátfájdalomra, ami a túlsúlyommal járt. Sokszor olyan erős volt, hogy sírni tudtam volna” – idézi az anyukát a Daily Mail című brit bulvárlap. „Onnantól kezdve változott meg teljesen az életem, mikor elkezdtem az ételre üzemanyagként tekinteni.”

Tavaly ősszel Adryt élete meglepetésként érte a hír, hogy várandós. Azt mondja, azután, hogy első gyermekét egy veleszületett rendellenesség miatt elveszítette, azt hitte, sosem adatik majd meg neki ez a boldogság. A kismama létrehozott egy Instagram-oldalt is, hogy megossza ismerőseivel és barátaival, hogyan viseli a terhességgel együtt járó hízást.

„Beismerem, hogy nem ez volt életem legkönnyebb időszaka, és még most sem értem a végére” – vallja be Adry, aki most lépett a várandósság nyolcadik hónapjába. „Az első trimeszter katasztrófa volt: semmi energiám nem volt, még felkelni is alig bírtam. A diétát ettől függetlenül tovább csináltam, az edzőterembe azonban csak a második harmadtól kezdve tudtam újra járni.”

Lost all my booty! 😂 On the plus side gained my health back ☺️👌🏼(but really though, i still have some booty left 🍑🍑). I used to hear it all the time; exercising at least 20-30 minutes a day can make a huge difference in your life. All it took for this girl was one faithful walk to turn her into a runner! Left: I was showing off my sister-in-laws outfit that was pants size 16, top was Large. I could not believe it fit me, (being that I started at size 22/24) but granted the jeans wouldn't button or zip up yet. Right: same outfit, same girl, different outlook on life. I kept the outfit as a prized reminder of my willpower, my strength, my courage, my determination to accomplish a goal and following it through. If I did, why can't you? ✅@adry_bella✅ BE STRONG, LIVE LONG💟

adry_bella (@adry_bella) által megosztott bejegyzés,

„Az elmúlt hónapban, ahogy a hasam is egyre nehezebb lett, úgy vett erőt rajtam ismét a fáradtság. Nagyon szeretnék még most is hetente ötször eljutni az edzőterembe, de van, hogy most már inkább beérem egy hosszú sétával a közeli erdőben. Az, hogy önuralmat gyakoroljak az étkezéssel kapcsolatban, most sokkal nagyobb probléma, ugyanis szinte minden percben farkaséhes vagyok.”

Adry a beszélgetés végén elmondja, neki a leginkább az segített, hogy egy ponton túl már tudatosan nem volt hajlandó ráállni a mérlegre, hogy ne frusztrálja magát. Hozzáteszi, azt tartja benne a lelket, hogy hamarosan kézbe veheti majd a makkegészséges kisfiát.

Címlap

top