Életmód

Michelle Obama cukiskodott egyet legfiatalabb rajongójával – videó

A volt First Lady Taylor Swift slégerére rázta együtt a 2 éves kislánnyal.

Pár nappal ezelőtt az egész netet letarolta az a fotó, melyen egy 2 éves fekete kislány áll megbabonázva Michelle Obama portréja előtt a washingtoni National Portait Galleryben. A megható pillanatról a volt First Lady is értesült, aki ez után össze is hozott egy találkozót legfiatalabb rajongójával. 

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés,

„Parker, nagyon örülök, hogy találkoztunk. Álmodj továbbra is nagyot, és talán egyszer majd én fogok felnézni a te portrédra!” – ezzel a szöveggel posztolta Mrs. Obama a kislánnyal közös fotóját az Instagramra. A Twitteren pedig azt is megosztotta, milyen imádni valóan rázták együtt Taylor Swift Shake it off című számára.

Parker édesanyja elmesélte, hogy a kislányt teljesen magával ragadta a Michelle Obamát ábrázoló festmény. Percekig mozdulatlanul állt a kép előtt, melyről később így nyilatkozott: „Hatalmas és gyönyörű volt.” Majd hozzátette, ő is azt tervezi, királynő lesz: „majd a szülinapomon”.

„A Parkerhoz hasonló színes bőrű kislányoknak rengeteget jelent az a portré, hiszen ebből láthatják, hogy bármit elérhetnek, amit szeretnének, nincsenek korlátok vagy határok előttük” – tette hozzá az anyuka.

today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top