Életmód

Látványos akkor és most képek az internet bugyraiból

Az akkor és most fotókat sokan szeretik megosztani az interneten. Az Instagramon már nemcsak az emberek nagy fogyásait nézhetjük meg előtte-utána képeken, de akár a házi kedvencek öregedését is.

Ez a fiatal nő az édesanyját, majd egy testvérét is elveszítette szívbetegség következtében. Az orvosok őt is figyelmeztették, hogy azonnal el kell kezdenie diétáznia, mert a szervezete már nem bír el ekkora súlyfelesleget. Meg is fogadta az orvosok tanácsát. A hölgy nyilvános Instagram-oldalon számol be arról, hogy hol tart most a fogyásban, teszi mindezt rengeteg akkor és most fotóval.

Az első fotó 1968-ban készült Koppenhágában egy kisfiúról és az édesanyjáról. A második pedig 2017-ben, pontosan ugyanannál a szobornál.

Copenhagen, summer of '68. Cameron and Helen...then and now - summer of '17. #copenhagen #motherandson #thenandnow

Laura (@throughtheraindrops) által megosztott bejegyzés,

Kereken három évvel ezelőtt ezt a férfit súlyos baleset érte. Állapota életveszélyes volt, sokáig lebegett élet és halál között. Végül szerencsésen felépült, eljegyezte a kedvesét és nagyon boldog családként élnek. Így nézett ki akkor, és ilyen boldog most.

 A szülők sokszor elképzelik, milyen felnőtt lesz a gyermekükből. Íme egy férfi fotója 7 évesen, és most 27 évesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top