nlc.hu
Életmód

Király Linda 40. születésnapja

A 40 éves Király Linda ragyogó átalakulása

Király Lindát szinte még kislányként ismertük meg. A most 40 éves énekesnő azóta nagy ívet futott be, és számtalanszor bebizonyította, hogy szerethető és tehetséges művész.
Király Linda

Ha van valami, amit mindenki tud Király Lindáról, az az, hogy Amerikában született, a családja csak 1999-ben költözött haza. Ahogy azt is, hogy hihetetlenül tehetséges énekesnő: már kislánykorában felfigyeltek rá, nyolcévesen iskolai darabokban énekelt, tiniként pedig hangversenyeken és tv-műsorokban is fellépett. Az amerikai gyerekkor egészen sok nyomot hagyott, az egyik ilyen, hogy vidám és nyitott személyiség. Az ominózus Himnusz-éneklés miatt, igazságtalanul megbélyegezték a szinte még kislány Lindát. 19 éves volt akkor, és mint elmesélte, belebetegedett abba, hogy belegabalyodott a szövegbe: „úgy éreztem, hogy egy egész országnak csalódást okoztam”. Ezt az Ázsia Expresszben mesélte el, ahol tesójával, Király Viktorral szerepeltek, az énekes pedig azonnal nővére védelmére kelt: „A mai napig érzem, hogy zavar ez a téma. Legyél erős és szeresd magad. Megtettél mindent, már bűnhődtél 20 éven keresztül, elég!”

Viktor és Linda kapcsolata az évek során gyakran került reflektorfénybe, és időről időre megmelengették a szívünket azzal, milyen szuper jó testvérek. Miután az öccse is belevágott a popszakmába, gyakran lépett fel vele az akkor már sikeres Linda: mert a gyerekkori botlás szerencsére nem határozta meg a karrierjét. Egy rakás menő slágere volt, színházban is bizonyított (az elsők között kapta meg Christine szerepét Az Operaház fantomjában), és számos show-műsorban is felbukkant. Hamarosan pedig egy egész ország beleszeretett, Linda ugyanis megmutatta, hogy a tehetsége mellett a hatalmas szívéért is lehet érte rajongani. A most 40 éves énekesnő nélkül a magyar sztárvilág nem lenne ugyanaz – az alábbi galéria is bizonyíték rá, melyben megnézheted, honnan hová jutott Király Linda.

Király Linda
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top