nlc.hu
Életmód

Sztárok, akik az esküvő előtt szakítottak

Nem Szabó Zsófi és Shane Tusup esete az első: sztárok, akik az esküvő előtt szakítottak

A celebvilágban sem egyedüli, hogy egy pár az esküvő előtt bontja fel az eljegyzését.

Hatalmas szerelemnek indult Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, de gyorsan véget is ért. A pár már az esküvőt tervezgette, amire még nyáron sor került volna, ám szerdán – váratlanul – bejelentették, hogy felbontották az eljegyzésüket. Az okokat nem részletezték és a poszt alapján nem is fogják a közeljövőben. Azonban nem ők az elsők és valószínűleg nem is az utolsók, akik az esküvő előtt döntöttek a szakítás mellett. 

Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel

Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel

Völgyi Dániel és Kárpáti Rebeka a 2018-as Story Gálán (Fotó: Birton Szabolcs)

A focista 2018-ban jegyezte el a modellt, ám a kapcsolatuk tele volt hullámvölggyel. Többször kitűzték az esküvő időpontját, beszéltek is a nagy napról, de valamiért mindig elmaradt. Két évig alkottak egy párt, 2019 végén egy posztban jelezték, hogy külön utakon folytatják. Az okokat ők sem részletezték.

„Igen, vége van! Ne haragudjatok, de most nem szeretnék ennél többet mondani” – mondta akkor Kárpáti Rebeka, aki most újra szerelmes, ám úgy döntött, a magánéletét nem teregeti ki többé.

Lola és Czoller Bence

Lola és Czoller Bence

Lola és Czoller Bence a 2016-os Story Gálán (Fotó: Schumy Csaba)

Az énekesnő és a zenész kapcsolata nem volt felhőtlen: fiatalon ismerkedtek meg egymással, gyorsan szintet lépett a kapcsolatuk, ám többször szakítottak az évek során. 2015 elején Bence eljegyezte Lolát, de nem sokkal később szétmentek és az esküvőt is lefújták. 

„A megismerkedésünk után három héttel összeköltöztünk, ami utólag nem bizonyult jó ötletnek. Minden percünket együtt töltöttük. Együtt keltünk, együtt mentünk dolgozni, mivel a fellépéseimen hangtechnikusként dolgozik, a mai napig. Aztán teltek a hetek, hónapok, és már nem tudtunk egymásnak mit mondani. Amikor pedig elkezd unatkozni az ember a másik mellett, úgy gondolom, már menthetetlen a dolog” – mondta az énekesnő az első szakítás után, ám pár hétre rá újra összejöttek. A kapcsolatuk jónak tűnt, de 2017 év végén, az esküvő előtt ismét szakítottak, ezúttal végleg. 

 „Jött egy harmadik. Nem azt mondom, hogy olyan klasszikusan hűtlenség történt. De azt gondolom, hogy ha valaki a napjának az apró-cseprő dolgait mással beszéli meg és nem érzi, hogy ez probléma, az nem korrekt. Ez annyira gyerekes dolog. Zavart, ezért szóltam, de nem változott. Ők azóta együtt is vannak” – mondta a szakítás után Lola.

Király Linda és Zsombor

Király Linda és Zsombor

Király Linda és volt párja Zsombor (Fotó: Birton Szabolcs)

Az énekesnő kilenc évig volt együtt a párjával, aki 2012-ben el is jegyezte őt. Az esküvőt ugyan nem siettették, de a – nagyon ritka – közös interjúk alapján alapján úgy tűnt, jól megvannak. Egy idő után viszont eltűntek a közös fotók, Linda nem is beszélt a kapcsolatáról, majd elárulta, hogy úgy döntöttek, külön folytatják.

„Nagyon nehéz döntés volt, de el kellett engednünk egymást. Bevallom, képes lettem volna leélni Zsombi mellett az életemet, hiszen kedves, vicces, és tényleg nagyon szeretem, de úgy éreztem, az élet túl rövid, mi pedig túl fiatalok vagyunk, mindketten megérdemeljük egy új kezdet lehetőségét” – mondta 2019 márciusában Király Linda, akire azóta nem talált rá a szerelem. 

Iszak Eszti és Dobrády Ákos

Dobrády Ákos és Iszak Eszti

Dobrády Ákos és Iszak Eszti a 2016-os Glamour Women of the Year gálán (Fotó: Birton Szabolcs)

Hét évig volt együtt a műsorvezető és a zenész, négy évig jártak jegyben. A kapcsolatuk viharos volt, ám nem a nyilvánosság előtt élték a magánéletüket, így csak tippelni lehetett, hogy éppen milyen a viszonyuk. 2016-ban mentek szét először, de egyiküket sem lehetett más társaságában látni. A jegygyűrű egy idő után visszakerült Iszak Eszti ujjára, már az esküvőt tervezgette a pár, de végül mégis a szakítás mellett döntöttek, ezúttal véglegesen

„Nem volt könnyű meghozni a döntést, de néhány hete lezártam a hétéves kapcsolatomat. A jövőben szeretnék önmagamra, a munkáimra, a családomra és a barátaimra koncentrálni” – mondta akkor Iszak Eszti.

Dobrády Ákos is megszólalt később. „Volt egy-két dolog, amin nem tudtunk változtatni, és ami nem jelentett garanciát arra, hogy egyfelé mutat az életünk, és hosszú távon működőképes lesz a kapcsolatunk. Igyekeztünk megmenteni az éveinket, de végül feladtuk.”

Nacsa Olivér és Pataki Szilvi

Nacsa Olivér és Pataki Szilvi

Nacsa Olivér és Pataki Szilvi (Fotó: Birton Szabolcs)

Három és fél évet töltöttek együtt, az esküvőt és a családalapítást tervezték, de hirtelen véget ért a kapcsolatuk. Eleinte nem akartak beszélni róla, aztán úgy döntöttek, tiszta vizet öntenek a pohárba és megosztottak egy közleményt. 

„Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt” – írta akkor Nacsa Olivér és Pataki Szilvi, ám a szakítás okait nem részletezték.

Nagy Kata és Gergő

Szűcs Gergely és Nagy Kata

Szűcs Gergely és Nagy Kata (Fotó: tv2)

A Jóban Rosszban színésznője 23 éves volt, amikor összejött a párjával és 30, amikor szakítottak. Évekig jegyben jártak, ám elmondása szerint sosem ment el menyasszonyi ruhát próbálni, mert volt benne egy gát, amin nem tudott túllépni. Végül másfél évvel ezelőtt szakítottak

„Nagyon furcsa volt levenni két év jegyesség után a gyűrűt. Nem volt kellemes dolog, de sajnos ezt meg kellett lépni. Nem volt megcsalás, nem volt harmadik fél vagy ilyesmi. Egyszerűen csak akkor találkoztunk, amikor én huszonhárom éves voltam, eltelt hét év, és ami huszonhárom évesen még oké, az harmincévesen nem biztos, hogy oké. Másfelé mentünk” – indokolta a döntését Nagy Kata.

Vámos Erika és Laci

Vámos Erika és Laci

Fotó: Vámos Erika

A műsorvezetőnek nincs szerencséje a szerelemben: az utóbbi években többször is mélypontra került a kapcsolatai miatt. Erika a pandémia kezdetén jött össze Lacival, akivel egyből össze is költöztek és már az esküvőt tervezték. Tavaly év végén mégis szakítottak, ami derült égből villámcsapásként érte a tévést.

„Közös otthont, esküvőt terveztünk, együtt akartuk leélni az életünket. Nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt. (…) Szinte az oltár előtt szakított velem. Nem az fájt a legjobban, hogy ez először történik meg, mert eddig mindig én mondtam ki a végét, hanem azért, mert tényleg komolyan gondoltuk a közös jövőt” – mondta a Story magazinnak Vámos Erika, aki egy ázsiai úttal szellőztette ki a fejét. Leszögezte, a sok csalódás ellenére még mindig hisz a szerelemben.

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám (Fotó: Nagy Zoltán)

A modell és a fociedző szerelme négy és fél éve kezdődött, tavaly pedig megszületett a közös gyermekük. Ádám még a babavárás alatt megkérte Emese kezét, aki természetesen boldogan mondott igent. Világra jött a kisfiuk, az esküvőt tervezgették, de szakítás lett a vége. Áprilisban jelentették be, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. 

„Úgy látszik, ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel, és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia, és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel 4 évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat, Nolent, hogy általad anya lehettem” – írta közleményében Sáfrány Emese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top