nlc.hu
Életmód

Részletek Shane Tusup és Szabó Zsófi eljegyzéséről

Részletek Shane Tusup és Szabó Zsófi eljegyzéséről

Három hónapja készült az eljegyzésre Tusup.

Kedden este, pontosan 2022.02.22-én 22:22-kor jegyezte el Shane Tusup Szabó Zsófit. A két híresség fél éve alkot egy párt, minden idejüket együtt töltik. Sokáig nem beszéltek a szerelmükről, a BEST magazin címlapján törték meg a csendet, azóta viszont sokat posztolnak együtt. Az eljegyzés pillanatában készült fotókat is megosztották, a Blikk pedig kiderített pár részletet.

szabó zsófi shane tusup

Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit (Fotó: Instagram)

A lap úgy tudja, Shane Tusup az anyósát és az édesanyját is beavatta a részletekbe, hogy minden tökéletes legyen. Három hónapja készül a lánykérésre, így szervezte meg az utazást is és ezért kapott bőröndszettet Valentin-napra a műsorvezető tőle. Zsófi szerencseszáma a 2-es, 22-én született, így számmisztikailag minden passzolt ahhoz, hogy ez egy tökéletes pillanat legyen. 

Mint kiderült, a környezetük szerint is nagyon összeillenek, Szabó Zsófi édesanyja pedig minden ismerősének azt mondja, hogy jobb férfit nem is kívánhatna a lánya mellé, ráadásul Shane a műsorvezető kisfiával is nagyon jól kijön. Zsófi heti ötször jár angolórára, míg Shane magyarul tanul, hogy megkönnyítsék a kommunikációt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top