Életmód

Elajándékozza barátnőjének vásárolt gyűrűjét egy összetört szívű szerelmes

Olyan párnak szánja a gyűrűt, akik az eljegyzés küszöbén állnak, de nincs pénzük gyűrűre.

„Oké, szóval van itt ez az eljegyzési gyűrű, amit megvásároltam, de végül úgy alakult, hogy nem fogom felhasználni. Az okokat itt most nem írnám le, a lényeg az, hogy még mindig össze van törve a szívem a dolog miatt” – írja Facebook-oldalán Steven Crocker, akivel a New York Post cikke szerint barátnője másfél hónappal azelőtt szakított, hogy Crocker megkérte volna a kezét.

A férfi posztjából kiderült, hogy a szakítás után több ékszerüzletben is megpróbálta eladni a gyűrűjét, de végül úgy döntött, hogy elajándékozza. „Rájöttem, hogy a pénz igazából ebben a helyzetben már egyáltalán nem számít nekem, ezért arra jutottam, odaajándékozom egy olyan szerelmespárnak, akik az eljegyzés küszöbén állnak, de nincs pénzük eljegyzési gyűrűre.”

Persze az 1700 dollár értékű ajándéknak azért vannak feltételei, amelyekről Steven Crocker részletesen is ír a posztjában. „Bárki, aki úgy érzi, illik rá a leírás, küldjön nekem egy videót, amelyben elmondja, miért nekik adjam oda a gyűrűt. Tök jó, ha mutatsz egy képet magadról és a szerelmedről, elmondod, hogyan szerettetek egymásba, hogy mi a kedvenc színed, vagy bármit, amiről úgy érzed, meggyőz engem arról, hogy ti vagytok a tökéletes pár.” A poszt végén Steven elárulta, hogy a beérkezett történetek közül a barátaival együtt választja ki majd a nyertest.

Steven egyébként a közzététel óta többször is frissítette a posztot, amelyben elmondta, számtalan biztató és támogató üzenetet kapott; olyan sokat, hogy képtelen rájuk egyesével válaszolni. Hozzátette azt is, hogy alig néhány óra alatt több száz jelentkezőtől kapott üzenetet, és bízik benne, hogy köztük lesz az a hamarosan már jegyespár, akik végül megkapják a gyűrűt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top