Életmód

Csúnyán megjárta a menyasszony, aki kutyája segítségével akarta bejelenteni, hogy eljegyezték

A kutyája orrán akarta megmutatni a gyűrűjét. Nagyon rossz ötlet volt.

Lássuk be, az eljegyzés az élet – a sok közül – egy igen fontos pillanata, amiről a 21. század ezen részében elképzelhetetlen, hogy ne készüljön és kerüljön fel a közösségi oldalak egyikére valami fényképes, esetleg videós bizonyíték. Nos, az alábbi felvételt is ebből a célból készítette az újsütetű menyasszony, aki a kutyáját is szerette volna bevonni a nagy bejelentésbe.

A fiatal nő kitalálta, hogy a gyűrűt a golden retrieverjének az orrára helyezi, majd parancsba adja a négylábúnak, hogy maradjon nyugodton. Ez egy pillanatig talán működik is, aztán – talán épp a háttérből hallható férfihang hatására – a kutya úgy döntött, itt az ideje, hogy az orrán lévő „finomságot” a szájába ügyeskedje.

A telefon azután esik a földre, hogy a kutya sikerrel jár. Az már nem derült ki, a menyasszonynak sikerült-e megmenteni a gyűrűjét, vagy izgulhat addig, míg újra elő nem kerül.

(via)

Még több furcsa eljegyzési történet az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top