Mindennapok

A menyasszonyi maszk, amit mindenki gyűlöl az interneten

A koronavírus nemcsak a hétköznapjainkat változtatta meg, hanem az ünnepeinket is. Egy esküvő sem lehet már olyan, mint régen. Erre próbált odafigyelni egy menyasszony, akinek a maszkja óriási gyűlöletet váltott ki az online térben.

Akinek esküvője van idén, alaposan át kell gondolnia a dolgokat. Lehet táncolni a szociális távolságot betartva? Biztosan jó ötlet ölelkezni ilyenkor? Hordjanak maszkot a vendégek? Hordjon maszkot a vőlegény és a menyasszony? Utóbbira sokak válasza az, hogy igen, ezért az esküvői ruhakészítők is elkezdtek abban gondolkodni, hogy speciális, a ruhákhoz tervezett maszkokkal rukkolnak elő. Vannak köztük jobban sikerültek, de egy különleges darab most hihetetlen gyűlöletet tudott kiváltani az online térben – szúrta ki a yahoo lifestyle ausztrál leágazása.

Az esküvői maszk, amit mindenki utál (fotó: Facebook)

Az esküvői maszk, amit mindenki utál (fotó: Facebook)

A fenti képet egy esküvői divattal kötözködő oldalon tették ki, a kommentelők pedig valósággal ráugrottak és cafatokra tépték a tűhegyes fogaikkal. Egyesek még azt is megkérdőjelezték, hogy ez egyáltalán egy embernek készült. Volt, aki megvédte a koncepciót, de a kivitelezést szörnyűnek találta. Azt többen is mondták, hogy alapvetően nem az esküvői maszkokkal van dolguk, hiszen azok között is akadnak szépek és jópofák, hanem konkrétan ennek a maszknak az ízléstelensége akasztotta ki őket. Benned milyen érzelmeket váltott ki a maszk látványa?

A koronavírus és az esküvő nem mindig jó barátok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top