Életmód

Az esküvőiparnak is betesz a koronavírus

Rengeteg ruhaanyag és menyasszonyi ruha készül Kínában, ám a koronavírus-járvány miatt most a gyártás és a szállítás is jelentősen lelassult.

Az esküvőiparra is hatással van a koronavírus-járvány. Angela Jourdan, egy amerikai esküvői ruhaszalon tulajdonosa a Fox riportjában elmondta: a menyasszonyoknak nem szabad késlekedniük a ruháik megrendelésével. Rengeteg anyag és ruha készül ugyanis Kínában, ám a járvány miatt most a gyártás és a szállítás is elhúzódhat.

menyasszonyi ruha esküvő

(Illusztráció: Getty Images)

„Minden, ami Kínából származik, drámai mértékben befolyásol bennünket. Csak akkor maradhatunk életben üzleti vállalkozásként, ha kereskedelmet folytatunk Kínával” – fogalmazott a nő, aki elsősorban ruhaanyagokat importál az ázsiai országból.

Azt mondja, a szállítások jelenleg általában hat hetet késnek, ami komolyan befolyásolhatja, hogy időben elkészülnek-e a náluk vásárló menyasszonyok ruhái. Jourdan szerint már azoknak is érdemes most megrendelniük a ruhájukat, akik csak 2021-ra tervezik az esküvőjüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top