Életmód

Elképesztő hellyé varázsolták a szülők az iskolai mosdót

Csodásan felújították a szülők az iskolai mosdókat, hogy a gyerekek azt érezzék, figyelnek rájuk.

 

A texasi Mary Moore általános iskolában, a szülők közös összefogásának eredményeképpen csodás átalakuláson estek át a mosdók. A 37 órás munka végeredménye magáért beszél, és a gyerekek is odáig vannak érte. Az ötlet abból indult ki, hogy a szülők sokszor hallották a tanároktól, hogy sok gyerek nem kap elég támogatást otthon vagy nehéz időket élnek meg az iskolában, ezértúgy döntöttek, összefognak és tesznek valamit értük.

„Mivel nagy iskoláról van szó, a mosdók átalakítása volt az egyik módja annak, hogy megérintsük az összes diákot, így talán érzik, hogy van, aki gondolt rájuk” – mondta az egyik szülő.

A szülők azóta 1.500 dolláros adományt kaptak egy helyi üzletből, amely lehetővé teszi számukra, hogy még több iskolai mosdót átalakítsanak. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a nemrég Floridában történt középiskolai lövöldözés után különösen jólesik mindenkinek az effajta összefogás és kedvesség, illetve a remény- és szeretetteljes üzenetek.

Abc News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top