Életmód

Évekkel halála után is virággal halmozza el feleségét a szerelmes férj

Noha két éve már, hogy a férj meghalt, felesége még most is rendszeresen kap tőle virágcsokrokat, ékszereket és csokoládét is.

„Ezeket a virágokat ma hozta egy futár a kolléganőmnek. A csokrot nem egy udvarlójától, hanem a férjétől kapta, aki két éve meghalt” – írta a Love What Matters Facebook-oldalán megosztott kép mellé Kayla Miller. A fiatal nő hozzátette, nem ez volt az első csokor, amit kolléganője néhai férjétől kapott: minden szülinapján és nagyobb ünnepen kap valami apróságot.

Kayla posztjából kiderült, hogy a szerelmes férj még a halála előtt megrendelte, sőt, ki is fizette az apró figyelmességeket. A kolléganő ugyanis nem csak virágcsokrokat kap: „Vannak alkalmak, amikor a férje bonbont, máskor apró ékszereket küld. A kolléganőm azt mondja, azért, hogy még csak véletlenül se érezze magát magányosnak azokon az évfordulókon, vagy ünnepeken, amiket korábban mindig együtt ünnepeltek” – írja Kayla, akit teljesen magával ragadott a szerelmes férj síron túli gondoskodása.

Nem tehetek róla, mindig elérzékenyülök, ha erre a párra gondolok. És pontosan ezért osztotta meg a történetüket, hogy mindannyian a saját szemetekkel lássátok, hogy az igaz szerelem valóban létezik. Nem kell lecövekelned valaki mellett, csak azért, mert azt gondolod, senki más nem fog szeretni. Nem kell elviselned azt, hogy megaláznak, hogy bántanak, sem azt, hogy megcsalnak. Nem. Mert létezik valaki, akinek te jelented majd az életét, és aki annyira szeret, hogy még a síron túlról is gondoskodik rólad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top