Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Így éled meg a szerelmet

Vajon mit látsz ezen az összetett és igencsak becsapós képen először? Milyen részlet villan fel egyértelműen a szemed előtt? Válaszod több érdekességet mesél arról, hogyan leszel szerelmes – vagy épp ellenkezőleg, mennyire félted a szíved. Mutasd meg a párodnak is, és gyorsan kiderítheted, mit érez irántad. Izgalmas teszt? Az lesz!

A szerelem, a szeretet a legcsodásabb emberi érzés. Többet jelent, mint egy csokor virág, és többet a legszebb szónál is. Amikor elhatalmasodik rajtad a szerelem érzése, szinte biztosan rózsaszínű szemüvegen át látod új szerelmedet és a világot. Valójában természetes, hogy minden megváltozik körülötted, kinyílik az életed, minden sokkal színesebb és ragyogóbb. Ilyenkor a korábbi csalódásokat is elfelejted, nem számít többé, mi történt a múltban, csak az a fontos, amit most érzel.

Személyiségtípusától függően mindenki másként éli át a szerelmet. Gondolkodtál már rajta, te milyen típusú szerelmes vagy? Ez a különleges szerelemteszt rávilágít mindarra, ami az euforikus érzés közben elkerüli a figyelmedet. Vajon mit látsz először a képen? Így éled meg a szerelmet.

személyiség teszt szerelem

Az idős férfi arca rajzolódott ki először előtted

Látásmódod alapján nem állítható rólad, hogy azonnal szerelmes lennél, mindig egy tágabb képet keresel a párkapcsolatban. Szereted a romantikus gesztusokat, de önmagában ez még kevés nálad a boldogsághoz. Tisztában vagy vele, a szerelem elmélyüléséhez időre van szükség, a bizalmat nem adod könnyen, hiszen számodra ez az egyik legfontosabb érték. Amikor viszont a partnered is hozzád hasonlóan gondolkodik, talán nem kéne akadályokat gördítened a kapcsolat kibontakozása elé. Talán fejben még ezt is pontosan tudod, mégis úgy gondolod, az igaz szerelem és párkapcsolat sokkal többet jelent egyetlen csokor virágnál és egy gyertyafényes vacsoránál.

A lovas férfit pillantottad meg először a képen

Döntésed szerint úgy tűnik, téged nem könnyű betörni és megszelídíteni. Valójában lényegtelen, mennyire is próbálkoznak mások elnyerni a szerelmedet, nincs könnyű feladatuk, hiszen nem teszed kockára a szívedet. Valahogyan mindig megállod, hogy ne add oda magad. Az igazit, a számodra tökéletes partnert keresed. Persze semmi gond azzal, ha nem aprózod el magad, viszont a tökéletes keresése közben könnyen lemaradhatsz az igazán megfelelő és valódi társról. Érdemes kinyitnod a szemed és körbetekinteni, a tökéletes szerelem talán máris ott van melletted.

A földön alvó hölgyet vetted észre először a képen

Válaszod alapján úgy tűnhet, a múltban nagyon komolyan megsérült a szíved, nagy és mély fájdalmat, csalódást élhettél át. Most még szinte rettegsz attól, hogy megnyisd a szíved egy új érzés, egy új partner felé. Nagyon sokan élnek át fájdalmat, traumát az életükben, ami ugyanakkor nem jelenti azonnal azt, hogy a következő szerelem is csalódással ér majd véget. Ha nem szavazol bizalmat egy új társnak, tény és való, csalódás sem érhet, de a különleges és boldog érzést sem élheted át ismét. Neked is jár a valódi szerelem, csupán hinned kell benne.

A sebesen haladó folyót láttad meg először a képen

Válaszod szerint elmondható rólad, hogy nem igazán esel szerelembe, ugyanakkor a szerelem lehetősége, az ötlet nagyon is tetszik neked. Igazi szabad lélek vagy, aki nem szívesen adja fel a függetlenségét, a szerelem helyett inkább utazol, kutatod és járod a világot. Talán épp itt az ideje, hogy lassíts egy kicsit, hogy megpihenj. Miért is ne vonhatnád be a párodat is a felfedezés örömébe? Talán olyan úticélokat ismer, amelyeken te még sosem jártál. Miért maradnál akkor egyedül? Miért is ne osztozhatnál az élményben?

(via space to the world)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top