Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mélyen elrejtik az érzéseiket

Ezek a csillagjegyek mélyen elrejtik az érzéseiket. Mindez nem azt jelenti, hogy képtelenek szeretni, de megnyílni, az érzéseket kifejezni már kevésbé. Párkapcsolatukban a legtöbb problémát épp ez a visszafogottság okozza, mert párjuk úgy érzi, nem szeretik őt eléggé. A horoszkóp elárulja őket, és azt is, miért rejtik magukba az érzéseket. Vajon te is köztük vagy?

A Bak nehezen mutat érzéseket

bak csillagjegy érzelmek szerelem horoszkópA Bakról nem igazán állítható, hogy kéz a kézben járna az érzésekkel, az érzelmekkel. Nagyon szeretne érezni, és ha tehetné, mint egy robotot, gombnyomásra kapcsolná be azokat. A valóságban nagyon szenved az érzelmektől, mert nagyon mélyen érez, retteg a csalódástól, a fájdalomtól, ezért inkább mélyen magába fojtja azokat. Pedig a lelke mélyén csöppet sem olyan kemény típus, mint amilyennek kívülről látszik. Visszafogottságával a szívét védi. Ő is ember, ezért valójában ő sem képes minden érzését elrejteni. Nem könnyű őt megnyitni, és jobb, ha nem várod tőle, hogy kimondja, szeretlek, de mindezek ellenére, ha elkötelezi magát melletted, biztos lehetsz benne és az érzelmeiben is.

A Skorpió magába rejti az érzelmeket

skorpió csillagjegy érzelmek szerelem horoszkópA Skorpió valóban nem mutat érzéseket, mert nagyon bizalmatlan típus. Retteg attól, hogy valaki kifecsegheti a titkát, ezért inkább el sem mondja másoknak. Amikor bizalmat szavaz, feltétlen diszkréciót vár cserébe. Nem véletlen, hogy az árulással okozhatod neki a legnagyobb fájdalmat. Ha elárultad őt, soha többé nem bocsát meg, és soha többé nem nyerheted el ismét a kegyét. Teljesen mindegy, hogy társként, barátként, rokonként bántottad meg. Rendkívül érzelmes típus, elképesztően képes szenvedni, ezért inkább megelőzi a csalódást, a fájdalmat, és a végletekig óvja a lelkét. Hűvösnek, távolságtartónak mutatkozik, pedig ő az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy. Amikor a hév elönti, nem fogja vissza magát, megmutatja, ki is ő valójában, de csak akkor, ha elnyerted a bizalmát.

A Vízöntő hadilábon áll az érzelmekkel

vízöntő csillagjegy érzelmek szerelem horoszkópIgazság szerint a Vízöntőnek nem okozna izzasztó pillanatokat, hogy megossza az érzéseit, mégis kemény feltételeket szab önmagának és persze neked is. Nagyon közel kell éreznie magát hozzád, hogy az érzelmeit legalább felvillantsa előtted. Kifejezetten mélyen érző típus, de ő sem igazán tud az érzésekkel mit kezdeni. Láthatod rajta egyértelműen, ha boldog, ha jól érzi magát, talán még azt is, ha valami bántja, de a szerelem érzésével már ő is hadilábon áll. Igazi pókerarc, ezért sosem tudhatod biztosan, mit gondol vagy érez valójában. Nem bántani akar, ő is a lelkét óvja és védi annak ellenére, hogy a csalódásokon a többi csillagjegyhez képest jóval előbb túlteszi magát. Persze könnyen lehet, ez is csak álca.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top