Horoszkóp

Ennyi idősen ismered meg életed szerelmét a horoszkóp szerint

A csillagjegyek más és más életkorban ismerkednek össze életük szerelmével. Vajon te mikor ismered meg őt vagy netán ismerted meg egykor? A horoszkópból pontosan kiolvasható ez az életkor. Lehet, hogy még vár rád a nagy szerelem, de az is előfordulhat, már évekkel korábban szakítottatok. Hány éves korodban találkoztok? Mindenre fény derül.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp ismerkedés életkorKos jegyűként pontosan tudod, az élet röpke pillanat csupán. Nem is bízol semmit sem a véletlenre, meg alapból sem vagy valami türelmes típus. Ha úgy érzed, az igazira találtál, gyorsan kimondod a boldogító igent. Nem várakozol vele sokáig, hiszen a találkozásra és az első esküvőre 21 és 23 éves korod között minden bizonnyal sort kerítesz.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy ismerkedés életkor horoszkópBika jegyűként biztonságos, kiszámítható életre vágysz, és olyan partnerre, aki meg tudja mindezt adni neked. Nem sieted el az ismerkedést és a döntést sem, ráadásul annak önfejűbb és persze megfontoltabb is vagy, hogy könnyelműen beleugorj egy hosszabb kapcsolatba. Körültekintően válogatsz a lehetséges kérők között. Nem elég, hogy anyagilag rendben van, az sem árt, ha vonzó és sármos az illető. Nagyjából 27-29 éves korod között találsz rá a tökéletes társra.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp életkor párkapcsolatIkrek jegyűként nagyon könnyen és szívesen ismerkedsz, flörtölsz és bulizol. Nem is kötöd le magad, legfeljebb olyan kapcsolatban, ahol megkapod a szabadságot, az önállóságot is. Hosszabb időre lehet szükséged ahhoz, hogy igazán értékelni tudd a párodat. Könnyen lehet, számtalan kiváló lehetőséget szalasztasz el, mire ráébredsz, jó lenne minden reggel ugyanazon partner mellett ébredni. 30 és 33 éves korod között juthatsz erre a döntésre.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák ideális társ életkor horoszkópRák jegyűként könnyen és gyorsan esel szerelembe, egy csábító és vonzó szempár könnyedén levesz a lábadról. Könnyen lehet, sokáig álmodozol életed első szerelméről, akivel még tiniként szerettetek egymásba. Romantikus, érzelmes típus vagy, az sem véletlen, ha kislányként csodaszép esküvőről álmodozol, és a hercegről, aki fehér lovon érkezik hozzád. Ha nem is a herceggel, de egy különlegesnek tűnő partnerrel 24-26 éves korodban ismerkedhetsz össze.

horoszkóp szerelem

Ennyi idősen ismerkedhetnek össze életük szerelmével a csillagjegyek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp ideális társ életkorOroszlán jegyűként olyan társra vágysz, aki imád, és rajong érted. Több ilyen partnerre is találhatsz, csak éppen önmagában mindez még kevés a boldogságodhoz. Számtalan lehetséges partner rajong körül, mégis nagyon meggondolod, kinek adod a szívedet. Tiniként még a kisugárzás is elegendő, később ennél többre van szükséged. Idő kell hozzá, hogy megérj a valódi párkapcsolatra, ezért 34-36 éves lehetsz, amikor rátalálsz az ideális társra.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp életkor partnerSzűz jegyűként gyakorlatias és talpraesett típus vagy. Nem véletlen az sem, hogy már egészen fiatalon, 19-22 évesen rátalálsz a lelki társadra. Könnyen lehet, mégsem vele kötöd össze az életedet, mert annak ellenére, hogy tökéletesnek érzed, mégis kételkedhetsz. Nem vagy benne biztos, valóban őt rendelte-e neked a sors. Ez a társ életre szóló nyomokat hagy benned, később is mindenki másban őt keresed. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp párkapcsolatMérleg jegyűként a lelki egyensúlyra, a békére és a harmóniára vágysz a párkapcsolatban a leginkább. Márpedig ez azt jelenti, hogy számlálhatatlanul sok órát szeretnél a szerelmeddel kettesben tölteni. Minderre inkább csak 25-27 éves korod környékén kerülhet sor, hiszen nagyjából ekkor önállósodsz, és költözöl el a szülői házból. A tanulás vagy a munkád is leköthet annyira, hogy igazán időd sem jutna előbb a valódi párkapcsolatra.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp partner életkorSkorpió jegyűként nem könnyen bízol meg másokba. A partneredben is folyton kételkedsz, nehezen hiszed el, amit mond neked. Éppen ezért nem könnyen és nem is korán kötelezed el magad végérvényesen valaki mellett. Amikor úgy érzed, végre valóban megbízható társra találsz, már legalább 28-30 éves vagy. Érett típusként érett társra is vágysz, a nálad fiatalabb partner szóba sem jöhet.

csillagjegy párkapcsolat életkor

Eltérő életkorban érnek meg a valódi párkapcsolatra a csillagjegyek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp párkapcsolatNyilas jegyűként szabadságra, utazásra, az élet élvezetére vágysz. Arra mindenesetre a legkevésbé, hogy elkötelezd magad valaki mellett, és gyerekeket nevelj. Eljutsz természetesen oda is, hogy a házasság és a család fantasztikus érzés, de a húszas éveidben még biztosan nem. Inkább 30 körül jársz már, amikor úgy érzed, olyan társra leltél, aki értékel és becsül téged, ugyanakkor élni is hagy a kapcsolatban.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp ideális társBak jegyűként annak ellenére, hogy ápolod a családi hagyományokat, és családra is nagyon vágysz, a számodra igazán megfelelő partnerre csak nehezen találsz. Lefoglal a munkád, a hivatásod is, így azzal a társsal, aki romantikus, megbízható, hűséges és kitartó, értékeli az erőfeszítéseidet, megért téged, és hozzád hasonló értékeket képvisel, inkább csak 32-35 éves korod környékén ismerkedsz össze. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp tökéletes társVízöntő jegyűként te kötöd le magad a legkésőbb valamennyi csillagjegy közül. Mindez nem véletlen, mert egyrészt gyűlölöd az elvárásokat, ezért sosem fogod azt tenni, amit mások szerint kéne. A magad útját járod, és magad döntöd el, ki az, akit elviselsz magad mellett. Olyan párt keresel, aki hozzád hasonlóan önálló, céltudatos, és ugyanúgy szüksége van a szabadságra. Ilyen partnerre pedig érettebb korodban, közel 40-hez találsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp tökéletes társ életkorHalak jegyűként gyűlölöd az egyedüllétet. Neked nagyon fontos, hogy mindig melletted legyen egy társ, aki támogat, és aki mindenben segít neked. Lelki társad nagyon sok mindenben hasonlít hozzád, érzékeny, romantikus, kedves és figyelmes, ugyanakkor azt sem árt, ha két lábbal a földön áll. Az is biztos, nagyon fiatalon elkötelezed magad, de hogy a 17-19 évesen kötött kapcsolat meddig tarthat, mindenképpen a jövő rejtélye.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top