Horoszkóp

Mit látsz a képen? Bámulatos szerelemteszt

Ennél egyszerűbb szerelemtesztet aligha találni, mégis bámulatosan találó és pontos képest fest rólad – vagy a párodról. Nézd meg a festékfoltra emlékeztető rajzot, és döntsd el, mit látsz rajta. Ne feledd, az első benyomás adja a tökéletes választ. Ezt a tesztet ki kell próbálnod.

Ez a személyiségteszt amilyen egyszerű, pontosan olyan mély és találó jelentést tartogat. Első ránézésre szokatlannak tűnhet, hogy épp a legszebb emberi érzésről, a szerelemről mesél. No meg persze rólad. Választásodból gyorsan kiderül, hogyan viselkedsz, érzel a párkapcsolatban. Mindegy, hogy hiszel-e a személyiségtípusokat boncolgató tesztekben vagy sem, ez a válasz, magad is meglepődsz, mennyire rólad szól.

A feladat nagyon egyszerű, mindössze pillants rá erre a különös rajza. Mit látsz a képen először? A kép alá görgetve olvashatsz el mindent a szerelemről.

szerelem személyiség teszt

Kutyát láttál a képen először

szerelem személyiség teszt kutyaHa a kutya rajzolódott ki a szemed előtt először, elmondható rólad, számodra a hűség, a megbízhatóság, a szeretet érzése, a melegség mindennél fontosabb a párkapcsolatban. Nem véletlen, hogy képtelen vagy megbocsátani a hűtlenséget, ha becsap, ha megbízhatatlan a társad. Benned él a fájdalom akkor is, ha a félrelépés ellenére a párod mellett maradsz. Akkor érzed magad igazán boldognak, amikor a szerelmedet is boldognak láthatod. Annak ellenére is hiszel az igaz szerelemben, hogy többször megégetted magad, mert elárultak és sokat csalódtál. Az a típus lehetsz, aki nagyon sokat tesz az otthoni harmóniáért. Az is biztos, te sosem hajtanád álomra a fejed haraggal a szívedben. Ha még nem találtál rá az igazira, előbb vagy utóbb biztosan megtörténik a találkozás. Az is lehetséges, máris azzal a partnerrel élsz együtt, aki igazán nagyra értékel téged. Lényeges, hogy ne akard irányítani a szerelmi életedet, csak hagyd, az univerzum tegye a dolgát. Időnként neked is szükséged van a lazításra, a teljes kikapcsolódásra. Engedd meg magadnak, és csak spontán élvezd az élet örömeit.

A macskákat láttad meg a képen először

szerelem személyiség teszt macskákHa a macskákat pillantottad meg a képen először, akkor számodra a párkapcsolatban az őszinteség mellett az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelet és törődés a legfontosabb értékek. Nagyon sok embert ismersz, széles kapcsolatokkal rendelkezel, igazán közel a lelkedhez mégis csak nagyon kevesen kerülhetnek. Mindenkor a legjobbat, a legértékesebbet választod. Ahhoz, hogy igazán képes légy megnyílni a párkapcsolatban, melegségre, nyugalomra van szükséged, a társad lelkileg és testileg is melletted álljon, támogasson téged. Nem bízol meg azonnal a másik emberben, ahhoz időre van szükséged. Ha szerelmednek sikerül elnyernie a bizalmadat, mindent megteszel a kapcsolatért és érte. Onnantól kezdve készen állsz bármire, hogy boldoggá tehesd őt. Esélye sem lehet már másoknak, hogy a közeledbe kerülhessenek. Természetesen senki sem tökéletes, mindenki követhet el hibákat. Add önmagad, mutasd meg a valódi színeidet ahhoz, hogy a világtól pontosan ugyanezt az őszinteséget kaphasd vissza.

(via mr space to the world)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top