Horoszkóp

Mit látsz először a képen? Felfedi, ki is vagy valójában

Amit először látsz meg ezen az igencsak összetett képen, az a részlet többet árul el rólad, mint gondolnád. A pszichológiában szívesen alkalmazott személyiségtesztek lényege pontosan ebben rejlik: amire először irányul a figyelmed, az fedi fel, ki is vagy valójában. Tégy egy próbát, és ámulj a találó jellemzésen!

Ez a különleges személyiségteszt arra világít rá, ahogyan megmutatod magad a külvilágnak. Amit ezen a képen látsz, bámulatos dolgot mesél a személyiségedről, a tulajdonságaidról, vagyis rólad. 

A feladat mindössze annyi, hogy nézd meg a képet, és döntsd el, mi az, amit először látsz meg rajta. Mi az, amit azonnal észreveszel? Ez a részlet fedi fel, hogy ki is vagy valójában. Nos, mit látsz a képen először? És ki vagy te? A kép alá görgetve találod a válaszokat.

kép földgömb személyiség teszt

Ha a Földre irányult először a figyelmed

És ebben az esetben nem a rajz „talajára” gondoltunk, hanem az égboltra, ami maga a Föld. Önmagában már ezért is becsapós lehet ez a személyiségteszt. Mindenesetre választásod lenyűgöző személyiségre utal. Téged nem lehet nem észrevenni. Nagyon empatikus természet vagy, tudod, hol húzódik az egyensúly a magabiztosság és az alázat között. Nagyon pozitív a kisugárzásod, nyugodt és kiegyensúlyozott a természeted, nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan. Nem könnyű neked ellenállni sem, mágnesként vonzod az embereket.

A fákat vetted észre először a képen

Bámulatos kreativitással és fantáziával rendelkezel, ha a fákat láttad meg először a képen. Szereted a kihívásokat, a változást, megragadod az életedben adódó lehetőségeket. Szívesen töltöd egyedül is az időt, hiszen ilyenkor indul meg a képzelőerőd a leginkább. Ha nem alkothatnál, ha nem használhatnád a fantáziádat, abba szó szerint belebetegednél. Kreatív hozzáállásodnak köszönhetően nagyon pozitívan tekintesz az életedre, használod a benned rejlő lelki erőt, előretekintesz, nem rágódsz az elmúlt dolgokon.

Az égboltra fókuszáltál első pillantásra

Mély érzésű, nagyon érzékeny és inkább befelé forduló típus lehetsz, ha az égboltra esett a tekinteted először. Figyeled és követed is a megérzéseidet, amelyek sosem csapnak be. Az érzelmi intelligenciád átlag fölötti, amit nyilvánvalóan már te magad is megtapasztaltál. Nagyon sokan értékelnek téged. Az is igaz, időnként elönthet a szomorúság, a lehangoltság, ilyenkor időre és távolságra van szükséged ahhoz, hogy ismét feltöltsd a lelked, és újra örömmel tekints a világra.

A lebegő kislányt vetted észre először a képen

Győztes típus lehetsz, ha a képnek ez a részlete tűnt fel először a szemed előtt. Született vezetői képességgel, rendkívüli önfegyelemmel, óriási tudással rendelkezel. Az is igaz, időnként meglehetősen kritikus lehetsz másokkal. Meggyőződésed, hogy csak neked lehet igazad, amihez minden körülmények között ragaszkodsz. Kétségtelenül magas az IQ-d, egyszerre több dolgot is képes vagy végezni, így valóban van mire büszkének lenned.

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top