Életmód

Egész életét a rákos betegek segítésének szentelte, most ő szorul sürgős segítségre

Laura Harris kórházi nővérként hosszú évek óta rákos betegeket lát el. Most vele is megtörtént a legrosszabb: végzetes vastagbélrákot állapítottak meg nála az orvosok. De a kétgyermekes anyuka nem akarja ilyen könnyen feladni.

Rákbetegekkel foglalkozó nővérként tudom, mivel állok szemben, és hogy milyenek az esélyeim. De minden kis idő, amit a kezelésnek hála még a családommal tölthetnék, megéri számomra a sok pénzt

– ezzel indokolta Laura Harris, hogy online gyűjt pénzt barátaival a több mint 20 000 fontba kerülő kezelésére, amellyel az orvosok szerint egy kis idővel meg lehetne hosszabbítani az életét. 

A hosszú évek óta rákbetegek ápolásával foglalkozó 42 éves nővérnél pár hónapja állapítottak meg végzetes vastagbélrákot. Ennek ellenére a bátor nővér a kezelések mellett visszatért dolgozni, és elszántan küzd azért, hogy minél több időt tölthessen még két gyermekével. 

Eddig 14 000 font gyűlt össze számára egy adományoldalon , így barátai és Laura is abban reménykedik, hogy még időben összejöhet a kezelés megkezdéséhez szükséges 20 000 font.

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top