Életmód

Álomesküvővel lepte meg férjét a gyógyíthatatlan agytumorban szenvedő nő

Az évek óta gyógyíthatatlan agytumorral küzdő Jessica Oldwyn úgy döntött, hogy nem vár tovább, és amíg még nem késő, megszervezi az álomesküvőt, amire mindketten régóta vágytak férjével.

A 37 éves Jessica Oldwynnál 2010-ben állapítottak meg agytumort az orvosok. Azóta rengeteg kezelésen és több műtéten is túl van, de még mindig bizonytalan, hogy le tudja-e győzni a halálos betegséget. Amikor agytumora kiderült, férjével lemondtak a tervezett álomesküvőről, és csak egy szűk körű szertartást tartottak, hogy fizetni tudják Jessica kórházi számláit. Az elmúlt években Jessica bevallása szerint férje kitűnő társa és a legjobb ápolója volt, ha kellett, akkor tartotta benne a lelket, és felvidította, ha kellett, akkor a lába borotválásában segített neki. 

A szerető férj gondoskodását Jessica azzal igyekezett meghálálni, hogy nemrégen titokban megszervezte neki a rég óhajtott álomesküvőt. Párja, Dan úgy tudta, hogy Jessica szülinapi bulijára készülnek, ám a parti hirtelen szertartásba csapott át az ő és vendégek legnagyobb meglepetésére. 

Gyönyörű éveket töltöttünk együtt a betegsége előtt. Minden vágyam, hogy egyszer majd újra egészséges legyen, és együtt öregedhessünk meg

– mondta a könnyekig meghatott férj.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top